Rusi koje proteruju iz Srbije obratili se javnosti, Simo Spasić ponovo napravio incident

Ostavite komentar


  1. Braćo rusi oprostite za zla koja vam komunofašisti u srbalja čine znajte da su oni manjina u odnosu na većinu srbalja koji gaje simpatije prema vama koji ste pod udarom istog takvog režima u sovjetorusiji…a o ovoj dvorskoj budali od šime silovatelja ne treba trošiti reči kao što ne trošimo reči na vojsku štakora u beogradskoj kanalizaciji…oni jednostavno postoje i postojaće.

  2. Simo Spasić…. Strašno kome sve taj nije služio za malo leba i jednu crvenu…

  3. Rusija sprecava svojim vetom ulazak Kosmeta u UN a mi treba da primamo i trpimo one koji protiv takve Rusije govore, dovode u opasnost nase prijateljske odnose i podrsku Rusije u ocuvanju suvereniteta i teritorijalnog integriteta Srbije. Pa zar to nije ugrozavanje Srbije i dela njenog naroda na KIM?

  4. Najvažnije je da se zna da će PUTIN NESTATI JEDNOG DANA. Jednostavno, neće ga biti na vlasti. Naravno, jednog dana ni u životu, jer svi umiru. E, KADA NE BUDE NA VLASTI ONDA ĆE SVI KOJI SU MU POMAGALI MORATI DA PLATE ZA TO. U Rusiji će sigurno doći do burnih previranja i dobro bi bilo da de Rusi obračunaju sa Putinovcima što strožije i bez milosti. Što duže Putin vlada, to je Rusija bliže katastrofi i raspadu. Tek tada će moći Rusi da slobodno žive u Rusiji , pa i u Srbiji. Jer , padne li Putin ove godine, pada i Vučić. Padaju i Lukašenko i Asad i Iranska teroristička delatnost i Hamas i Hezbolah i svi teroristi Bliskog Istoka. Sve njih finansira Putin. I upravlja njima.
    Kad ne bude Putina, neće biti rata, neće biti nesreće.

  5. Opet Megafon Simo Spasic- silovatelj pominje za sitnu kintu ljude koji nisu prisutni niti su najverovatnije na bilo koji nacin povezani sa njegovim baljezgarijama

  6. @Dragana
    Rusi sprečavaju vetom da zadržimo nešto što odavno nemamo, umesto da se ratosiljamo bede i otkačimo i Ruse zauvek koji su nam uvek bili uže oko vrata.

  7. Ovi aktivisti antirusa i u Rusiji, pa i u Srbiji, su na nivou statističke greške, kao broj Hrvata u partizanskim jedinicama u Hrvatskoj, ili broj Ukrajinaca iz zapadnog dela Ukrajine u ukrajinskim jedinicama u delu ukrajinske Crvene armije!

  8. Ovaj ikitin je više štete naneo ruskoj dijaspori nego što su oni imali problema u Rusiji.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.