Ruska stranka koja nema nikakve veze sa Rusima: Kako je u Nišu lista nacionalne manjine prešla cenzus?

Ostavite komentar


  1. Pitao sam se kakvu će prevaru i svinjariju za ove izbore Vučić napraviti kako bi ostao na vlasti. I eto, Ruka stranka i slične organizacije je Vučićev novi izborni inženjering! Jadna li si Srbijo!

  2. Ovakvu lakrdiju i farsu od izbora još nismo gledali. Izgleda da je svima zabavno osim onima koji koriste mozak u ovoj državi..

  3. Šta će nam „Američka stranka“ kad su sev, počev od SNS pod kapom K. Hila? I to vam ne smeta? Kao što Demokratska stranka neme veze sa demokratijom, niti S napedna sa napretkom, zašto Ruska mora da ima Ruse?
    Šta je sa Spaijićeovm u CG koja se zove „Evropa sad“?

  4. Izbori su organizovani po zahtevu opozicije i lokalni,strani posmatraci i institucije pratile su pred izborni i post izborni proces.Sad sto je opozicija izgubila sta da se radi bice opet izbori za koju godinu

  5. A kad je Đoka Vukadin postao Đorđe Vlah da bi ušao u Skupštinu Srbije to je bilo u redu?

  6. I ovaj predstavlja nekoga! Ovo je tipičan primer izdajnika. Ruska stranka u kojoj je građanin Srbije član.

  7. Nije bitno koliko glasova ima na nivou grada, izbori su na nivou opstina, tako da ne lazite narod, nije grad jedna izborna jedinica pa da se sabiraju glasovi razlicitih izbornih jedinica, a ovaj ukrajinski fasista svakako nije Rus, a mi u Nisu smo za PUTINA, a kome se ne svidja neka crkne !

  8. Ruska stranka je kao i svaka regularno registrovana i predstavlja neku politiku sa listom koja je javna i neko glasa za njih kao i za sve druge.Šta sad to ima veza koga predstavljaju .Je li demokratski da ih zabranite.Koliko ima malih stranaka koje ne spominjete a pojma nemamo čiji su i ko ih finansira?

  9. Nešo, Nešo, nije problem što se zove Ruska stranka, već što važi za manjinsku pa ima manji prag prolaska! Da je redovna stranka, što bi bilo u redu, dozvoljeno i demokratski, ona ne bi prošla!

  10. A o tome je trebalo da misli opozicija i da zahteva zakon da u manjinskim strankama tj. listama mora da bude bar 80% građana koji su to što stoji u nazivu manjinske stranke! I ovog problema ne bi bilo!

  11. to je trebala opozicija da pokrene jos pre izbora, kad su prihvatili listu „ruske“ partije. zanimljivo kako niko ne dovodi u pitanje postojanje tzv. Ruske stranke ciji je slogan „Srbi i Rusi braca zauvek“ i nikome to nije cudno, ali da neko napravi neku nemacku ili americku stranku odmah bi se svi digli i pitali kako je to moguce.

  12. U Rimu je i konj proglašen za cara! U diktaturama je sve moguće i protiv prirode i njenih zakona, ali to ne može večno, jer da je tako nestao bi živi svet!

  13. Gospodine,ne radi se ovde o veličini stranke nego o zloupotrebi manjine da bi se prešao cenzus.Mogli bi svi da osnujemo neku manjisku stranku , a da u njoj nema oripadnika te manjine,je li to vama regularno.

  14. @ Dalibor. Govori u svoje ime da si za putina, tj. diktatura kao i av capone

  15. Ruska stranka bez i jednog rusa je presla cenzus zahvaljujuci nepismenim,neobrazovanim,dementnim ,i neobavestenim koji su glasali za prevarante.Zahvaljujuci navedenima Srbija je ovako neuredjena drzava u kojoj nije prijatno ziveti.

  16. Stvarno ,šta Vam nije jasno ? Pa da je trebalo mogla je biti i stranka Eskima,npr ili Kopta..
    I umesto da to razbucate g…..im motkama da se nikad više ne skupe i okupe,Vi se išćuđavate..
    Počinjem da sumnjam da bar pola tkzv opoziceje na veliko radi za NJEGA..

  17. Odmah formirati stranku Vanzemaljaca!!! Ima ih po Srbiji kolko’oces!

  18. Prevare i obmane na 1001 sns nacin. Najcudnije mi je da opozicija nije sposobna da utuzi sva krsenja izbornih pravila i zakona, pocevsi od call centara, preko ucesca apsolutiste u kampanji, glasanja ljudi iz rsa na lokalnim izborima koji imaju stvarno prebivaliste tamo gdje zaista i zive, pa dalje do 20 slicnih krsenja.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.