Ružić: Nema razloga za odlaganje početka drugog polugodišta u centralnoj Srbiji

Ostavite komentar


  1. Moze tako u privatnim skolama u koje idu vasa deca. U drzavnim se prva smena zavrsava u pola dva a druga pocinje u petnaest do dva, ni Misterproper ne bi mogao za 15 minuta da prebrise. Ali sta njih briga za nasu decu, sto vise se njih razboli to veci kolektivni imunitet za njihovu.

  2. Deca ne nose maske i sve ih je teže na to naterati. Tokom časa još i mogu to da zahtevam od njih, ali čim zvoni – sva preventiva pada u vodu. Roditelji ih šalju u školu slinave i bolesne jer nema ko da ih čuva. Polovina mojih kolege je bar 2 puta u toku 1. polugodišta bila na bolovanju, što pozitivni, što sa postkovid komplikacijama. Zamene najčešće ne možemo sa nađemo…
    Ovo što ministar priča nema blage veze sa realnošću.

  3. Kakav visoki nivo discipline! Ne mozemo da ih nateramo da ponesu maske od kuce. A da ne pricam koliko je nama tesko da brbljamo s maskama po 5-6 casova za redom. Pa ih svesno ili nesvesno spustamo na bradu. Prosveta je u mat poziciji od pocetka korone. Onlajn nastava daje lose rezultate pa makar nastavnik bio cudotvorac ( nisam od tih ambicioznih). Deca su cesto odsutna i tesko pohvataju gradivo. Nastavnici su cesto odsutni. Gubimo se sa strucnim i nestrucnim zamenama. Ja ne vidim pametno resenje osim da se molim Bogu da prolazi ova posast. A Ruzic, kao i Sarcevic pre njega, tabanaju kroz maglu i u zacaranom krugu. Bas se svi koprcamo i mucimo.

  4. Juce je pisalo da Udruzenje pedijatara Srbije apeluje da se ne pocinje sa normalnom nastavom, jer raste broj bolesne dece a onda cujemo kontradiktornu odluku Kriznog staba. Broj kovid pozitivne dece je mnogo veci posto se mnoga deca ne testiraju

  5. Ko slusa pedijatre!! Zna se ko je glavni Dr u ovoj zemlji. Onaj sto se kune u nasu decu, pa ih salje da se masovno razbole. Toliko.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.