Ružić: Nije realno da učenici do šestog razreda u ovom momentu pređu na onlajn nastavu

Ostavite komentar


  1. Dakle Ružiću, nije do broja zaražene dece, koji je realno oooogroman, nego do „ekonomije“?! Decu nam žrtvujete zbog izbora?!? Istorija će vas sve pamtiti kao zločince

  2. Ako je EU toliko uložio onda zašto u moderna doba učenici rade na kompjuterima od 50$ ? Zašto prozori škola ne dihtuju ?

  3. Žrtvuju decu zbog izbora. Upravo se deca do šestog razreda ne mogu vakcinisati. Njih treba skloniti na dve nedelje.

  4. Nasa deca su zrtveno jagnje i topivsko meso za njivove komentare.bruka danas pricas jedno sutra drugo a nista nije ispricano realno .Obicno filuju a ovi smanjuju pravi broj zarazene dece.

  5. Ja bih voleo da idem na onlajn nastavu.Nemojte nista da menjate.Nek bude cele godine onlajn kaže:

    Tooo onlajn

  6. Ocaj i beda.ovaj gori od najgoreg sarcevica.pa se onda pitaju sto se odlazi iz srbije…zato sto drzava ne brine o gradjanima a ovako ni o deci…jasno je i normalno da se normalno ide u skoli 5dana u nedelji 45min.ali ovo s ovom pandemijom trazi razne promene a ne dokazivanje kako je ministarstvo prosvete bilo najbolje za vre pandemije koga briga za to ne treba ni da znamo kao gradjani ni ko je resorni ministar a da smo sigurni u drzavi.toliko oprecnih izjava propagande informacija stvarno vise dojadiste i bogu i narodu.u planu nije ni bio jesenji raspust bsrem ne za srednjoskolce opste ludilo a o „obrszovanju“ne treba ni komentsrisati

  7. Ovaj tekst je transparentni dokaz da ministar iskompleksirana individua apsolutno nema pojma o čemu odlučuje. Deder, odgovori nam, ko će čuvati tu decu kad svi pozavršavamo u bolnicama, na aparatima? Još jedan vajni ekspert koji leči posledice a ne uzroke. Prelazak na onlajn nastavu nije u cilju promene kvaliteta nastave već sprečavanja širenja infekcije.

Ostavite komentar


Društvo

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice 10

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice

Specijalno tužilaštvo Kosova saopštilo je da je danas intervjuisana ministarka pravde Aljbulena Hadžiju, sa ciljem da razjasni njenu izjavu datu TV Dukađini, u emisiji "Debat plus" od 02.07.2024. godine u vezi sa mogućim sastancima i razgovorima sa tužiocima i sudijama za određene slučajeve, kao i njen post na društvenoj mreži Fejsbuk od 20.07.2024. godine u vezi sa bekstvima koja su se desila iz kosovskih zatvora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.