Ružić: U školu se kreće regularno, prvi put sa intoniranjem himne Bože pravde

Ostavite komentar


  1. Prvi put u istoriji ministar Socijalisticke Partije Srbije uvodi Boze pravde himnu u skole kao vrhunac licemerstva prema svom partijskom ubedjenju.

  2. Kao u vreme Titove Jugoslavije, samo neka pevaju deca. Od 2. septembra nek im se podele i kapice i marame sa znate vec cijim likom umesto petokrake.

  3. Sve više zaraženih i umesto da nam žaštite decu oni ih sve više izlažu zarazi. U školama mora da postoje neke epodemiološke mere. Licemerno je da komunusti uvode himnu bože pravde u škole. Svime se bave samo ne školstvom, uništiše ga.

  4. Bože pravde? Koješta! Truju nam decu. To za mene i ogroman broj gradjana ne može biti zvanična himna Srbije, jer nismo monarhija. Četnici i radikali su je oživeli, a neka buduća vlast treba da je ukine, kao i krunu za zastave, da se više ne brukamo u svetu!

  5. Ovi propusti ce za 10 godina rezultovati kako su deca stekla obrazovanje i sta su nam uradile odluke ovih „genija“

  6. Komunisti I „Boze pravde ‘ Gospode pomozi nesrecnicima u njihovom neznanju i poltronstvu.

  7. Mnogo ste mi vi pametni u komentarima e. Evo odmah da se ogradim od klasicnih optuzbi, nisam niciji bot niti cu biti ikada, ali cu uvek podrzati nesto lepo sto me asocira na moju zemlju, kao sto je u ovom slucaju intoniranje nase, Srpske himne prvog septembra u svim skolama na prostoru Srbije. Vi sto bi ste skinuli krunu sa grba izbrisali bi ste celu ovu nasu istoriju, a da nije te istorije verovatno danas ne bi ni postojali. Stidite se svojih predaka koji su presli Albaniju ne bi li vama kucu i okucnicu sacuvali! Srbija je zemlja Srba i svih ostalih koji u njoj zive, kome se ne svidja napolje.

  8. Mi kao narod teba da se zapitamo dokle smo dosli kad HIMNU drzave preziremo . I svaka cast na intoniranju himne ovo je zemlja Srbija a kome smeta nek ide u hrvatsku i bih pa nek tamo slusa himnu koja mu odgovara . Ako bi i menjali himnu mozemo „Hriste Bože“ kao himnu ,ako znate koja je to pesma . Hvala

  9. Kada u Americi deca to rade, ovde ovi što porede sa komunizmom se ne bune, ali kad mi budimo i decu učimo nečem lepom, nasoj himni onda je to haos.

  10. Sta bi Ruzicu u Novom Pazaru? Zasto se nije intonirala himna Srbije? Pitanje i za Vulina kao i predsednika Srbije?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.