Sa nadvožnjaka kod Niša delovi betona pali na automobil, niko nije povređen 1Foto: N. K.

Na vozilo Nišlije Olivera Paunovića na ukrštanju auto puta Beograd- Niš na petlji Trupale kod Niša juče popodne sa nadvožnjaka su pala tri betonska bloka, a on i njegov šesnaestogodišnji sin pukom srećom nisu povređeni.

„Putevi Srbije“ su saopštili da je tada na petlji Trupale došlo do odvajanja zaštitnog sloja betona sa konstrukcije nadvožnjaka. 

Dežurne ekipe su odmah obišle lice mesta i postavile privremenu saobraćajnu signalizaciju.

“U toku večernjih sati dežurne ekipe izvršile su hitan vanredni pregled i počele sa uklanjanjem nestabilnih delova zaštitnog sloja betona. Po uspostavljanju povoljnih vremenskih prilika pristupiće se trajnoj sanaciji oštećenja na nadvožnjaku”, saopštili su sinoć „Putevi Srbije“.

Paunović je kazao novinarima da u prvom trenutku nije mogao da shvati šta se dešava, a da mu uopšte nije bilo prijatno jer je dete bilo sa njim.

„Mislio sam da neko puca, pa da baca nešto odozgo, a onda sam shvatio da se odlomio deo nadvožnjaka. Jedan betonski deo pao je na šoferšajbnu, drugi na panoramski krov, a na zadnji deo automobila. Srećom, imao sam panoramsku zaštitu na krovu gde je pao betonski kamen, inače težak više od pet kilograma, a da nisam, mogao je da pogodi mog sina direktno u glavu“, rekao je Paunović.

On je kazao novinarima da je njegov automobile „folksvagen tiguan“ oštećen, a da je preliminarna procena štete oko 3.000 evra, koje će platiti kasko osiguranje.

Ispod nadvožnjaka Trupalska petlja, inače, prolaze svi vozači koji se isključe sa naplatne stanice Niš centar i idu ka Vranju.

 Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom  linku.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari