Šabac: Zamena teza – čija je „pobeda protiv korone“

Nastavljene laži SNS protiv Kriznog štaba u Šapcu

Ostavite komentar


  1. Lukašenko i njegova svita radili su svašta. Da su mogli i vazduh bi nekom uskratili. I obolele od covida tretirali na „naše“ i „njihove“. Ali, što kaže Đorđe, „neko to odozgo gleda sve“. Božja kazna će uvek stići.

Ostavite komentar


Društvo

Pukovnik MUP: Prioritet smirivanje saobraćaja u zonama škola, maksimalna brzina do 30 km na čas 10

Pukovnik MUP: Prioritet smirivanje saobraćaja u zonama škola, maksimalna brzina do 30 km na čas

Početak septembra karakterišu početak nove školske godine i pojačan saobraćaj, te, kao i svake godine, saobraćajna policija će pojačati kontrole u zonama škola i preduzimati sve mere kako bi se očuvao nivo bezbednosti svih učesnika u saobraćaju, a prevashodno đaka pešaka. Zamenik načelnika Uprave saobraćajne policije Bojan Radovanović kaže za N1 da je prioritet u radu MUP, naročito u zonama škola, da dođe do smirivanja saobraćaja, odnosno da bude utvrđen poseban režim saobraćaja, koji podrazumeva maksimalnu brzinu kretanja do 30 kilometara na čas.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.