Šabić: Baze podataka državnih organa predavane SNS-u

Sve agresivnija kampanja naprednjaka uznemiravanjem građana telefonom

Ostavite komentar


  1. Mene su zvali sa br. 063-464395, .Kada sam pitao odakle im moj broj, kažu iz kol-centra(verovatno kad su delili besplatne pakete).Pitaju da li ću glasati za SNS. Da sam potvrdio verovatno bih dobio besplatan pregled ultrazvukom,besplatan pregled očnog lekara i besplatan izlet na Avalu (više od 300 simpatizera, ručak uz muziku Svilenog konca). Sve ovo daju na Voždovcu.

    1. @IMA SE, MOŽE SE. Nije da nista neces dobiti. Kakvu besplatnu opomenu pred utuzivanje za dug koji si prevideo ili slicno…. Mozda „petljavinu“ sa privatnim izvrsiocem….. ima na raspolaganju i tih „besplatnih paketica“. Zato pamet uglavu.

    2. moju cerku u 8,15 ujutro zvali na mob i potali hoce li glasati za sns????rekla je da nece, ALI ODAKLE IM NJEM TEL I PRAVO DA PIZAJU TAKO PRIVATNO PITANJE??? OVI SU UZELI SVA PRAVA!

  2. Svi javno dostupni telefonski brojevi se mogu naci na zutim i belim stranama, a o uznemiravanju treba da kazu pravnici.

  3. Da li je to isti covek koji je pao na ulici, pa posle optuzio da su ga gurnuli u nemeri da gs povrede?

    1. Šta si #Dušane, time hteo da kažeš? Rodoljub Šabić je izuzetan čovek i stručnjak, jedan od retkih koji se oslanja isključivo na zakon i istinu!!!
      Jadni mi koliko neko može od nas da pravi poslušne ovce..

      1. Draga Beogradjanka, Dusan nije hteo nista da kaze.On siroma odradjuje prljavi posao, ali ne treba da ga zalite jer se svesno primio obaveze da ga radi.Moj vam je savet da ne reagujete na lupetanja poput ovoga jer im cinite uslugu.

      2. Samo je primenio jednu od omiljenih botovskih tehnika kad nemaju nijedan protivargument, što je u 99% slučajeva.
        Pošto je svestan da je Šabić 100% u pravu i zato ne može da kaže „ono što Šabić tvrdi nije tačno zbog toga, toga i toga“, navođenjem potpuno idiotskih „argumenata“ koji nemaju ama baš nikakve veze sa temom teksta, pokušava da „dokaže“ kako „loš“ čovek kao Šabić prosto NIKAD ne može biti u pravu, pa zato nije u pravu ni u ovom slučaju.
        Providno i bedno. Ali za jednog bota sasvim prirodno i normalno.

  4. G.Šabić je dok je bio Poverenik držao u životu poslednju pravu državnu instituciju. Ovo sad nisu institucije nego pozorišne kulise.

  5. „… još jedna potvrda potpune dominacije politike nad pravom …“ Pa to je osnovna tekovina i sustina Lenjinove a potom i Titove revolucije. Niste znali, druze gospodine?!

    1. Inace, ispravno je „in mediaS res“, ali ako zanemarimo taj propust sta ste vi zapravo hteli da kazete?Ispalo je da vam je iskaz in media(s) TRES.

      1. @M. Tijanic.Ako zanemarimo vasu pravnu neukost istu je tesko oprostiti autoru teksta koji sam sebe dezavuise kao pravnika ili je jednostavno neposten covek. Kad vam EU spominje pravnu drzavu oni misle na pravo koje jeste postojalo u Srbiji do komunisticke revolucije. Komunisticko pravo u kome su i Sabic i Vucic obrazovani i koga se i dan danas obojica drze je „pravo“ u kome je dominacija politike zadata i normalna.

    2. Stvarno?
      Tekovina Lenjinove i Titove revolucije?
      Daleko i posthumno dobacuju Lenjin i Tito.
      Sve do npr. Amerike i UN i bombardovanja Srbije i, naravno, „dominacije prava nad politikom“.
      Nadam se, decko, da je tvoj komentar samo naivni danak neiskustvu i nedovoljnom obrazovanju.
      Kad porastes, kazace ti se samo.

  6. Ne kapiram kome nije jasno da oni mogu sve. Ali sve sto im se prohte od ulaska u kuca do telefoniranja, do nasilne posete bracnim krevetima i tako dalje.

  7. Mene zvali ja im potvrdio da ću glasati, hoću i ja malo da ih lažem.

  8. Mi smo dobi poziv na skriveni broj. Sakrili smo ga u telekomu upravo zbog ovakvih slucajeva kampanji i trgovaca. Razlog poziva anketa o covidu 19 i Vucicu. Na pitanje odakle im nas broj…odgovor je bio da nesumicno biraju brojeve. Lazovi! Telekom je Vucicev i to je valjda svima jasno.

  9. Krivicno delo je od strane operatera i tuzilastvo mora protiv njih pokrenuti krivicne postupke. Ali nalagodavac je SNS. To je sramno sto rade i odvratno. Treba da ih je sramota da mi sa jedne strane glume postenjake a sa druge strane da rade ono od cega bi se zgrozila normalna osoba. Inace operaterima je drzava dala siroka vrata za ostvarivanje mega profita s obzirom da se i sama ugradila sa procentom. Naime, pogledajte. Preko racuna za struju moramo da placamo i reket za tv. Na stranu toga sto je to nastrano i bolesno ne znam da li primecujete da mi placamo sve kanale koje dobijama operateru izmedju ostalog i rts a operater na signalu zaradjuje nad nama. On materijal za rad uzima od rts-a i on treba da plati njima taj reket. Ali pogledajte cinjenice. On ne placa reket rts-u, mi placamo ali mu i operateru koji ne placa mi placamo. Tj. duplo!!! Cak sta vise, ako obestecujemo rts reketom koji nam pod prisilom namecu, zasto onda kada gledamo npr. dnevnik rts-a od pola osam ubacuju neke debilne reklame tipa pileci bataci? To znaci da rts zaradjuje i preko reklama tj.trostruko. A da ne pricamo da reklame drasticno pojacavaju i ako je bilo dogovora da se to ne radi. Srbija vise ne lici na drzavu. Kada pogledate drzave u nasem bliskom okruzenju, npr. Svajcarsku, uvidjate da je Srbija, sto se tice pravnog sistema i organizacije zivote na nivou prvobitne ljudske zajednice.

Ostavite komentar


Društvo

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine? 10

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine?

Najtopliji grad u Srbiji i danas je bila Ćuprija, gde je u 15 časova temperatura vazduha bila čak 41 stepen Celzijusov, dok je 40 stepeni izmereno u Smederevskoj Palanci, a po 39 stepena bilo je u više od deset gradova širom zemlje. Mnogi se pitaju zašto su baš ova dva grada iz dana u dan najtoplija, a klimatolog Vladimir Đurđević objašnjava za Danas zašto je to tako.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.