Šabić o protestima: Drakonsko kažnjavanje aktivista i čisto zastrašivanje

  1. Moramo da igramo prljavo kao i oni. Imena i adrese sudija koji donose ove sramne presude. Pritisak na njihove komsije i prijatelje, kao i decu i članove porodice. Naravno bez nasilja, ali da se bliskima objasni o kakvim ljudima je reč.

  2. Gospodin Šabić je kao zaštitnik građana imao iskustva, i komparaciono pravo nalaže npr. da kao u Britaniji ili Nemačkoj svako ko blokira transportne rute odredjene klasifikacije, mora biti kažnjen. U nemačkoj je to busstraffe u iznosu tri prosrčne nemačke plate ( znamo iz prve ruke ) i 64 sata komunalnog rada – uglavnom pomoć starim licima. Sve navedeno je najmanji problem, no posledični gubitak radnog mesta kod ponovljenih protivpravnih aktivnosti najviše boli. Ja bih ćutao ovde i – kako smo se nadali, dobro smo se udali!

  3. Ne radi se tu o mirnim protestima već im smeta nova železnička stanica koju je Vučić sagradio

  4. A šta je sa pavima građana koji žele žive u bogatoj, naprednoj i razvijenoj Srbiji

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 12. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.