Šabić: I dalje bez odgovora o Savamali

Ostavite komentar


  1. Sabicu samo nemoj da mi kazes kako je tebi stalo do rusenja Savamale??

  2. Polako gospodine, vodi se istraga jer se ne mogu pohapsiti nevini ljudi, vec se moraju naci pravi krivci.

  3. Istraga ide svojim tokom, svakodnevnim napadima na premijera ništa se neće postići.

  4. Meni nije jasno kako se nogde ne izjašnjavaju stanovnici već sve neki političari? Da li ovo pokazuje da je ovo samo politička farsa i da je skroz drugačija stvar

  5. Sumnjiva mi je ta vasa briga o gradjanima gos Sabicu. Mislim da su u vase izlive „zabtinutosti“ umesane zute kolone.

  6. Zasto toliko sile i insistiraju da se pohapse krivci pa ce posle morati da ih puste jer nema dovoljno dokaza.

  7. Policija ce da uhapsi odgovorne ali prvo mora da spremi sve dokaze da ih ne pusti posle sud.

  8. Čuj pet sedmica, pa nije pet godina u pitanju… Mislim da nije u redu da se narod svakodnevno truje o ovom slučaju koji je sigurno i dokazano na putu ka rešavanju. I konačno staviti tačku na to, bar što se tiče pritiska u medijima.

  9. Bitno je da si se Sabicu zauzeo za Savamalu, a gde su ostali nereseni slucajevi, kada ces to da radis.

  10. Ja u stvari, ne razumem koji je smisao postojanja nezavisnih kontrolnih organa, sta oni stvarno rade i koliki novac se izdvaja za njihove plate, kao i ostale prinadleznosti.Usta su im puna price o demokratiji, a sve se svodi na demokratsku dekoracija koja podrzava razna demokratska udruzenja za zastitu prava pasa, macaka, golubova, lopova i mafijasa.Narod zivi tesko i sve materijalne i ljudske potencijale u drustvu trebalo bi organizovati tako da rezultat bude proizvod, a ne prazna prica i zamajavanje.

  11. O Savamali, o prebijanju Andreja Vučića i o svim drugim krivičnim delima moraju se dati odgovori.

  12. Čuj pet sedmica, pa nije pet godina u pitanju… Mislim da nije u redu da se narod svakodnevno truje o ovom slučaju koji je sigurno i dokazano na putu ka rešavanju. I konačno staviti tačku na to, bar što se tiče pritiska u medijima.

  13. Naprotiv ključna je stvar što su ti objekti bili nelegalno postavljeni,jer samim tim i jesu bili za rušenje.

  14. Pročeprkajte g.Šabiću malo unazad davanje zemljišta, zgrada i objekata u Savamali u zakup, davanje u podzakup, nelegalno gradjenje i nadogradjivanje, sve bez saglasnosti vlasnika zemljišta, sve bez saglasnosti gradskog pravobranioca i ostalih državnih organa, krenite od 2ooo i kasnije, da vidite kakve su to ogromne neregularnosti i kršenja procedure i Zakona.

  15. Policija ozbiljno radi svoj posao i verujem da cemo ubrzo dobiti odgovore na sva pitanja

  16. Nafdlezni organi sprovode veoma temeljnu istragu vezanu za ovaj slucaj

  17. Šabić podseća da je, posle rušenja u Hercegovačkoj ulici, bio jedan od prvih koji se javio i insistirao na pravu javnosti da zna.Srbija ima premijera koji voli svoj narod i državu i koji radi na tome da građani Srbije žive bolje. Srbija je na pravom putu napretka i razvoja.

  18. DS-ovci se izgleda mi najbolje osećaju u fantomkama (od hapšenja Miloševića, preko…), to im je u krvi i kad promene tabor. Po onoj narodnoj Mali i Vesić dlaku menjaju a ćud nikada.

  19. Policija ozbiljno radi svoj posao i verujem da cemo ubrzo dobiti odgovore na sva pitanja

  20. Da nije Savamale, stvarno ne znam kakva bi bila funkcija zaštitnika građana. Verovatno da drugih problema i nemamo mi obični građani.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.