Šabić izdao nalog Državnom veću tužilaca

Ostavite komentar


  1. Naravno da će parlament podržati sve što vrhovni kum naloži preko svojih „vojnika“. Uskoro, kada konačno smene Šabića, neće imati nikoga da sve prljavštine ove vlasti iznese u javnost. Slično kao što se desilo sa mestom poverenika za zaštitu građana (kada je Janković napustio to mesto postavili su lika koji pokriva sve njihove bljuvotine).

  2. O Boze, ova Pravosudna akademija sa svojom Alumni kvazi elitom ne da ni mira ni spokoja ljudima koji preko deceniju cekaju tuzilacke funkcije posteno radeci. Zamislite da se jedna presuda ne izvrsava zato sto to ne dozvoljava ona strana u sporu koja je izgubila, e tako Alumni kvazi elita koja je nezadovoljna brojem predlozenih akademaca, na sve nacine zeli srusiti i ovaj konkurs. Ali 1000 % sam siguran da bi bili prezadovoljni postojecom procedurom konkretnog izbora da su samo oni predlozeni, onda bi im bio super i pravilnik i navodni tajni spisak. Samo gledaju svoj interes. Kazu javnost se opravdano brine, ama bre ljudi kava javnost, to je sebican licni interes Alumni kvazi elite, ne bore se oni za vladavinu prava, vec samo za svoje interese! Losi ljudi!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.