Šabić: Komentari premijera nekorektni

Ostavite komentar


  1. Ma dajte… A objavljivanje imena tužioca nije pritisak na rad tužilaštva. Neće me niko ubediti da nije namera pojedinih sa javne scene da se upre prstom u tužioca i da se tako primora da ne radi po zakonu.

  2. dobro je sabicu bre.dosta je tebe ovih dana.svi bi danas u politiku,i da budu politicki kriticari.mnogo imamo filozofa,a malo onih koji zaista rade,i koji imaju jasne ideje I resenja

  3. Državni službenik prekorevasvog premijera, baš je opak ovaj Šabić, bolje da radi nego što politizira.

  4. Imaju baš strpljenja vladajuća većina pa i premijer Vučić, da meni neko u firmi tako priča leteo bi napolje.

  5. Mesanje poverenika Sabica u pravosudje i rad to je verovatno profesionalno i ,,korektno,, nema sta!I on naso nekoga da tumaci i ocenjuje1

  6. Ovaj gospodin radi sve osim svog posla…Vidi se da je bas on taj koji je nekorektan…

  7. Ovaj covek sve vise podseca na Jankovica zastitnika gradjana. Sve vise se bavi politikanstvom a sve manje svoj posao obavlja profesionalno

  8. Rodoljube, bilo bi Vam pametnije da vise radite svoj posao nego da odmazete drugima dok rade.

  9. Ovaj Sabic je isti kao i Jankovic, umesto da gledaju svoja posla oni se prave kao da su neki politicari

  10. Svoju nekorektnost, Sabic je pokazao kada je izvrsio nepotreban pritisak na Tuzilastvo i uneo nemir medju gradjane.

  11. Umesto sto stalno guras nos u tudja posla, mogao bi malo svojim poslom da se bavis.

  12. Sabicu, odluci se vise cimeces da se bavis…. Politikom ili poslom za koji si odredjen?

  13. Poverenik za informacije od javnog znacaja ne zna koje informacije treba da se precute. To samo pokazuje da ne zna svoj posao.

  14. Znamo Vučića i znamo da se on tek tako ne zaleće u iznošenju nekih preuranjenih zaključaka.Ako je ovog kritikovao znajte da je to uradio sa punim pravom jer ima saznanje koja daju kredibilitet takvim tvrdnjama.

  15. Pre bih rekao da je Šabić nekorektan,jer on koristi svoju poziciju i krije se iza nje da bi se bavio politikom,on i Janković su apsolutno isti.

  16. Šabić je zaista velika sramota.Čovek ne prestaje da se bavi politikom i ti je njegova velika sramota.Bolje bi mu bilo da radi svoj posao.

  17. Vau, ko ce da prica o korektnosti komentara, Sabic bolje da je vodio racuna o svom poslu kada je dozvolio dostupnost nekih informacija javnosti

  18. I ovaj Šabić se okrenuo politicu a ono što treba da radi i zašta ga građani debelo plaćaju stavio u drugi plan.

  19. Ko si ti da vredjas Premijera odkud ti to pravo pacenice?Coveka koji je spasio Srbiju ti vredjas.

  20. Bolje se pobrini za svoj posao koji očigledno zapostavljaš da bi se bavio politikom, i to bezuspešno.

  21. Želi li ovo Rodoljub Šabić da istakne da je briga poverenika o premijerovoj odluci osnovana i korektna? Nije potrebna intervencija, nego se ovde pomenuti poverenik bavi onime što u mnogome i ne zalazi u domen njegovih aktivnosti, naravno sve u svrhu političke samopromocije.

  22. Objavljivanje imena postupajućeg tužioca u slučaju Savamale, sa sve fotografijom, najbrutalniji je pritisak ikada viđen i izvršen na nezavisne državne organe. Najgore od svega je, što je izvor, a verovatno i inspirator tog pritiska, niko drugi nego onaj kome je povereno da štiti informacije od javnog značaja Protiv šbaića treba da se pokrene krivični postupak. Srbija ima premijera koji voli svoj narod i državu i radi na tome da građani Srbije žive bolje. Srbiji su potrebni ljudi koji će nas ojačati i izvući iz teške krize.

  23. Vazno je da je Šabić korektan! Bolje bi mu bilo da se bavi malo vise svojim poslom i da ostavi druge da rade svoj!

  24. Krajnje je nekorektno ovo ponasanje Sabica,bolje da radi svoj posao umesto sto politizira.Sramota.

  25. Niko ne spori prava javnosti na informacije o radu javnih funkcionera, što se svakako odnosi i na pravosudne funkcionere, ali isto tako postoji zaštitita tužioca jer kada se objavi njegovo ime stvara veliku mogućnost da se izvrši pritisak, ucena, pretnja tužiocu od strane onih koji bi da presuda bude po njihovoj želje, a ne pravo činjenično stanje.

  26. Najkorektnije od svega bi bilo da Šabić prestane da se bavi dnevnopolitičkim temama i da počne kanačno da radi posao za koji je debelo plaćen i pretplaćen.

  27. A suđenje kad bi jednom počelo, a nadajmo se da hoće, bi bilo tajno? Tad bi tužilac morao da se pojavi. A pritisak je koje vrste? Da podigne optužnicu? Pa ovde je to valjda jedino jasno. Da se mora barem ptotiv NN lica istraga neka zavrteti…

  28. Sabic umesto da se bavi svojim poslom, bavi se politikom. Zloupotrebljava funkciju za napade na vlast.

  29. Da li znate da je Tužilaštvo svojim saopštenjem od 29. septembra brutalno OBMANULO JAVNOST !!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.