Šabić: Neistine Rističevića

Ostavite komentar


  1. Pa gospodine Šabić, za razliku od mene vi sigurno znate zbog čega je ta "nemoć" pravosuđa da istera na čistac "radnje" pomenutog Rističevića i njegovih firmi u poslovanju sa državom! A i meni je jasno ponašanje imenovanog! Ima jedna narodna, "da najglasnije laju kerovi koji su uplašeni"! Dali vam ovo besprizorno ponašanje, ma kakvi "narodnog", Vučićevog poslanika jasno. Meni je kristalni jasno! I ne samo njegovo, najnekulturnji, da ne upotrebim neki grublji izraz su upravo Gojković Maja kaja je osuđena za nekakvu proneveru u vezi autobuske stanice u Novom Sadu dok je bila gradonačelnica, dotični Rističević, jer su mu miševi, verovatno "puvači" pojeli žita i kukuruza u ambaru, za cca nekoliko miliona dinara, evra, neznam koju valutu, Martinović koji je do juče Vučića svrstavao među kriminalce, lopove e cetera, Atlagić. član CK Hrvatske koja je napustila kongres SK Jugoslavije, član vlade R. SAO krajina i među prvima zbrisao kad je narodu bilo najteže pa sada poučava na Prištinskom univerzitetu u republičkoj skupštini! Čim otvore usta vidite da su ovisnici od svojih "karijera"! Kad ih AV samo malo popreko pogleda saviju repove ali kad ih usmeri na nekoga, nema zadrške! Vala se istači, inače…….?!

  2. Ko laže taj i krade. Sadašnja vlast krade nam novac, obesmišljava život, urušava dostojanstvo. Baviti se Rističevićem zaista je degutantno, u pravu ste gospodine Šabiću.

  3. Poznavajuci rad poverenika,sve sto je receno je istina,ne misle oni na narod vec na svoj dzep i nacin da se dokopaju vlasti ali srecom nemaju poverenje gradjana pa od toga nista nece biti

  4. Nadajmo se da će doći i mlađi zaštitnici koji nisu u politici i koji bi samo zaštitom prava građana se bavili!

  5. Evo ga jos jedan zeljan paznje. Po ugledu na Jankovica i Sabic se stalno nesto trpa u politiku.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.