Šabić: Savamala laka za istragu

Ostavite komentar


  1. U Srbiji sva resenja, odgovori, ugovori, komunikacije. zakljucci, inicijative, zakoni, akcioni planovi, strategije cekaju na misljenje, presudu ili resenje JEDNOG COVEKA.Normalno je da on NE POSTIZAVA. Na spoljnopolitickom planu nekako i postize, ali na unutrasnjem nikako, jer je mnogo olosa na terenu.

  2. Ponavljamo se. Kada ne znamo šta ćemo, udarimo po Savamali. Već ste pozlatiti mogli podatke da ste se ozbiljno uhvatili posla.

  3. Da Sava Mala je veoma laka za istragu i konačno rešenje i hapšenje onih koji su dozvolili da do toga dođe. Naime, svi porušeni objekti su odavno dobili rešenja za iseljenja. Dovijali su se na razne načine kao npr. "Miksilište" je korišten za navodni prihvat migranata iz Sirije i Iraka (zbog te situacije su verovatno delovali pod maskama i u noći jer bi to izazvalo veliki odijum u svetu) kao i podnošenje molibi za legalizaciju. Držali su nelegalno obezbeđenje naoružano sa dugim cevima. Kasnije su "Prali ruke" kada je nesretni Slobodan Tanasković proglašen klošarom i pijanicom. Ni danas se ništa ne zna dali je protiv vlasnika "Iskre" podneta prijava i da li je iko pomogao porodici preminulog čuvara. Isto bi se mogli pozabaviti i rokovima za izgradnju "Beograda na Vodi" jer prostor je Bogom dano za snimanje kataklizmičkih filmova o razornim zemljotresima ili dejstvu atomske bombe. Sve je porušeno a ništa nije izgrađeno.

  4. Stvarno imam averziju prema politickom spinu koji krece od strane nezavisnih institucija.Ja ne razumem koja je svrha njihovog postojanja , sta oni stvarno rade i koliki novac se izdvaja za njihove plate, kao i ostale prinadleznosti.Usta su im puna price o demokratiji, a vecina prica se svodi na demokratsku dekoracija koja podrzava razna demokratska udruzenja za zastitu prava kokosaka, jajeta,vinskih musica, lopova i mafijasa.U Srbiji je ugrozeno samo jedno pravo o kome niko ne prica, a to je pravo na rad nezaposlene vecine.

  5. Da je Savamala laka za istragu ne bi Timotijevic vodio sudski spor sa drzavom deset godina.

  6. Narodna mudrost kaze da je nolje tri puta da se izmeri pa tek onda da se presece a Sabicu se zuri pa bi ga nas narod i ovde svojom mudroscu sacekao jer sve sto je brzo to je i kuso.

  7. Siguran sam da vlast nema nameru da bilo šta sakrije od javnosti, već ne izlazi sa informacijama dok se sve ne otkrije.

  8. Pa gospodin Sabic samo prica a nista se ne desava kada je Savamala u pitanju, tuzilastvo radi svoj posao a ovi sto su nestrpljivi sta da im covek radi. Valjda cekaju da se na brzinu donese odluka pa da imaju materijala da ponovo prozivaju.

  9. A da je rešeno odmah, komentarisali bi kako su ugrožena prava, kako se ubrzao proces i sl. Hoće li već jednom pustiti pravosuđe da radi svoj posao.

  10. Pustimo da tužilaštvo,sudije,policija rade svoj posao,ne treba im još veći pritisak javnosti!

  11. Da je lako već bi se rešilo.Tužilaštvo u zadnje vreme ide na sigurne dokaze pa diže optužnicu.Prema tome doći će i to na red.

  12. Mislim ako ima potrebe da će objasniti ostali ne bi trebalo da se mesaju u politiku države.

  13. Postoji li i jedna druga tema za dotičnog poverenika osim Savamale i sličnih koještarija? Neka mu neko već jednom kaže da je dosadan, za sve naše pare!!!

  14. Šabić postade i tužilac za kratko vreme, otkad se on razume da li je nešto lako ili nije lako za istragu? Neka svako radi svoj posao!

  15. U kom svojstvu je ovu izjavu dao poverenik Šabić, ovo je čista politička izjava jer je van domena nejgove funckcije i radnog mesta, ovde je on neki pravnik više klase , neka podnese ostavku i ode u istražitelje.

  16. Informacije bi trebale biti objavljene, pitanje je samo vremena kada će to biti, ako još uvek nije ništa objavljeno to ne znači da se istraga ne sprovodi.

  17. Ovaj covek kao da ima stalni zadatak da podriva vlast i destabilizuje a i konstantno zaplasuje nepotrebno gradjane Srbije.

  18. Ko o čemu, Šabić o Savamali. To mu je izgleda jedina prilika da se pojavi u novinama…

  19. Verujem da ce slucaj iz Savamale biti resen ali ne mislim da je to lak slucaj. Ipak je receno da su mesani visoki zvanicici grada Beograda. Znaci da imaju uticaja da otezaju istragu.

  20. Ipak je ostvaren napredak kad je rec o dostupnosti informacija od javnog znacaja u odnosu na raniji period.

  21. Svi koji dobro poznaju Rodoljuba znaju da je ova njegova izjava dvosmislena i sta je njom u stvari hteo reci.

Ostavite komentar


Društvo

Šapić menja natpise na BAS-u: Izbacuje latinicu 10

Šapić menja natpise na BAS-u: Izbacuje latinicu

Svi natpisi, informacije i obaveštenja na Glavnoj autobuskoj stanici (BAS) u Bloku 42 biće ispisani ćirilicom i na engleskom jeziku, a uskoro kreće i menjanje svih tabli i naziva ulica, koje će biti samo tako napisane, najavio je danas gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić, preneo je Beoinfo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.