Šabić: Zabrinjavajuća zaštita podataka

Ostavite komentar


  1. Koliko vidim, ovde se svi bave politikom umesto da rade svoj posao, i to je ono sto me veoma razočarava. I to bas ““““slučajno““““ pred izbore. I sada do izbora ni Jankovicć ni Šabić neće raditi svoj posao koji je ““““Žaštita prava gradjana““““ nego će se fokusirati na političke teme, a primaće ogromnu naknadu, kao da sve vreme rade ono što im je prvobitni zadatak. Stvarno nema smisla!

  2. Sabic je vec doboljno dugo na funkciji i imao je vremena da sve ovo predlozi i ranije pa je pravo pitanje sta ga je to nateralo da to ucini bas sada.

  3. Botovi, otvorena je nova deponija na " magarećim livadama". Čeka da položite kamen temeljac. Juriš!

  4. Ma drzavne pare koristite za finansiranje vasih licnih politickih kampanja i onda ste vi nasli da pricate o nekoj zastiti gradjana?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.