Šabić: Zavod za veštačenje da dostavi Danasu informacije

Ostavite komentar


  1. Možda nije mesto, ali trebalo bi skrenuti pažnju javnosti na žalostan tretman stalnih sudskih veštaka od strane našeg tzv. ““““sudstva““““. Sudovi godinama ne isplaćuju ionako bedne honorare (opterećene silnim nametima) sudskim veštacima za već obavljene poslove. Ujedno, to je I pokazatelj nipodaštavajućeg odnosa vlasti prema najstručnijim ljudima u struci, koji svoje diplome I znanje nisu kupili na sramnoj prosvetnoj pijaci, kao što su to uradili najviši državni zvaničnici.

  2. Za dvadeset godina rada u Zavodu ““Veštak““ Mirjana Labović izradila je više od 1.300 nalaza i mišljenja .To je razlog zbog kog Zavod neče da postupi po rešenju Poverenika ni po cenu kažnjavanja.Setite se Telekoma,Srbija gasa itd koliko su do danas kazni platili a niti jedan odgovor nisu dostavili.Ako Zavod pod mediskim pritiskom ipak postupi po rešenju Poverenika,neče dostaviti ni deseti deo traženog.Sve pohvale novinarina dnevnog lista Danas na istrajnosti i upornosti.Svaka čast.

  3. Proverite koliko Zavod naplačuje svoja vestačenja od Specijalnog suda u Beogradu gde je Mirjana Labović veštačila.i u kojim predmetima i biće vam sve jasno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.