Sabor SPC: Kadrovska vrteška, bez smene patrijarha

U manastiru Žiča danas počinje majsko zasedanje Svetog arhijerejskog sabora SPC

Ostavite komentar


  1. Najpametniji srpski vladika , Atanasije Jevtic , dozivljava gorke dane jer govori istinu.Ako je verovati jednom predskazanju, Jevtic ,ce jednog dana biti srpski patrijarh. Ja bi to iskreno pozeleo. SPC je u neocekivano teskim podelama , kojima se ne vidi kraj.

    1. Atanasije Jevtic je sve osim toga sto ste napisali. Autor je izuzetnih knjiga i NISTA preko toga! Ako ste bili i na jednoj Liturgiji koju je on sluzio, znate o cemu govorim…

    2. Vladika Artemije Jevtic jeste jedan od najboljih episkopa u SPC: besednik, teolog, uvek je bio protiv Milosevica i komunizma. Steta sto nije trenutno episkopa neke eparhije. Isto tako i Maksim i Grigorije su pravi episkopi. Za Bulovica no comment.

  2. Preispitati i ponašanje vladike Irineja(Bulovića),u vreme vlasti Slobodana Miloševića?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.