Kosovo i Metohija kao glavna tema majskog zasedanja: Kakva je težina Rezolucije iz Nebraske i hoće li postati zvanični stav Sabora SPC?

Prizivom Svetog Duha u Pećkoj patrijaršiji sutra počinje majsko zasedanje Svetog arhijerejskog sabora SPC

Ostavite komentar


  1. SPC odavno nema veze sa verom u Boga, ali itekako brinu o materijalnom bogatstvu (pojedinaca, ne crkve). Tolika gramzivost, zloupotrebe, nemoralnost, politikanstvo … je nezamisliva za jednu iole normalnu versku zajednicu. Sve rade u suprotnosti sa crkvenim kanonima. Pravi naprdnjaci.

  2. SPC iz Nebraske ima predlog? Imam i ja. Neka se presele na KiM, žive bar 5 godina sa narodom, pa onda neka se jave.
    Najbolji je patriotizam izdaleka.

  3. Kada pisete o rimskom papi, nisam primetio da mu pored crkvenog imena Franjo pominjete i gradjansko prezime Bergoljo. Zato smatram da nije neophodno da srpskom patrijarhu dodajete njegovo civilno prezime, jer mislim da ga tako spustate i unizavate kod vasih citalaca koji ga ionako ne podnose, delimicno i zbog vase anacionalne i anticrkvene propagande.

  4. Kada im je dozvoljeno da se mesaju u politiku.Srecan vam srednji vek za drugo i nismo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.