Sabor SPC protekao u atmosferi opšte tuge i zatečenosti društva zbog masovnih ubistava

Ostavite komentar


  1. Šta bi jajare botovske!
    Djesu vam sada komentari?!
    Sto sad ne napisete tekst o „zenomrzcu“
    Što sad ne pitate kakav je stav SPC-a po pitanju Kosova???
    Prodane duse….

  2. Ne znam kako da na zovem ovaj sabor? Ne znam kako da ne preksim,borim se,neke svoje kodeske verovanja u Boga,sedam Bozijih zapovesti,kad oni koji su prvi,koji su mu najblizi,koji nama treba da prenesu sve ono najbolje sto od Njega dolazi,to krse,gaze kao da i sami u to ne veruju .E to predstavlja ovaj patrijarh,njegovi potcinjeni u hijararhiji do naznizeg cina.Verovatno da ima izuzetaka,neka mi oproste,a Bog je tu da oprosti svima nama,pa i meni ako sam pogresio u ovom svom izlaganju.

  3. Izvinjavam se, Deset Bozijih zapovesti. Toliko sam opterecen ovim stvarima,da sam napravio gresku u predhodnom komentaru.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.