Sačuvati vlast po svaku cenu: Koliko režimu vrede tragedije u Ribnikaru i Mladenovcu?

Ostavite komentar


  1. Jako veliki broj njih što je danas u SNS u su prešli iz DS a Iz mog kolektiva skoro svi,tako će biti i sutra…prećiće u neku drugu novu stranku.Moj direktor okoreli DSovac zbog vlasti promenio partiju. .Generalno od davanja deci njihovih prava …sve je krenulo u sunovrat…..

  2. Zahtev roditelja nastradale dece je osudio AO na propast. Upravo na njihov zahtev Odbor je rasformiran.

  3. Režimu je interes da institucije reše ove slučajeve a ne da se politizuju dalje i da opozicija koristi tragediju za svoje ciljeve. Roditelji su rekli svoje i tu nema šta da se priča a Marinika što ne može da prežali što neće moći da glumi istražnog sudiju, to je njen problem.

  4. Mislim da trebamo svi da budemo korektni i da ukinemo odbor jer su roditelji tražili to.

  5. kakav Anketni odbor ? ljudima koji su izgubili decu to ne moze pomoci. pojedinacni patoloski slucajevi jesu alarm i vrhunac patologije drustva (ili pojedinih sredina ). koren patologije treba da bude veliko pitanje celokupnog drustva i preispitivanje funkcionisanja relevantnih institucija, ono sto se nazalost dogodilo ne treba da bude predmet preispitivanja licno jer to je zloupotreba osecanja pojedinaca, ali kako je sistem bezbednosti u drustvu uopste postavljen i kako funkcionise zahteva veliko preispitivanje.

  6. Na zapadu nije dozvoljeno menjati stranku. Poslanici se biraju direktno. Zelis da promenis stranku ides ponovo na izbore. Ovde je normalno da se biraju poslanici Kada se neko penzionise, oboli i zeli da napusti poziciju ili zeli da promeni stranku. Izbori se odrzavaju Samo za region koji doticni predstavlja. Nesto slicno je potrebno Srbiji.

Ostavite komentar


Društvo

Besplatni pregledi za građane povodom Dana sanitetske službe 10

Besplatni pregledi za građane povodom Dana sanitetske službe

Povodom obeležavanja 30. jula, ujedno 185 godina sanitetske službe, Uprava za vojno zdravstvo organizuje akciju specijalističkih pregleda od ponedeljka, 29. jula do petka, 2. avgusta 2024. godine u Vojnomedicinskoj akademiji, Vojnoj bolnici Niš i Vojnoj bolnici Novi Sad, saopštilo je ministarstvo odbrane.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.