Sagovornici Danasa o sve jačem negodovanju protiv Evroprajda: „Pretnja Moskve Vučiću i njegovoj vlasti i pitanje je dokle ćemo to da trpimo“

Ostavite komentar


  1. Zar, zaista, nemamo, kkao drzava, drugih problema nego drzava, nego da se bavimo jednom javnom manifestacijom, koja je u odnosu na druge probleme koje imamo, rekao bih, potpuno benigna.

  2. Niko nije protiv setnje kao protesta za svoja prava. Mi smo protiv ideologije i institualizacije. Drugo to nije setnja nego sedmodnevna manifestacija u vreme kada u toj populaciji haraju majmunska boginje. Jel nam to sada treba?

  3. Nije nezamislivo, da nakon onakvog obraćanja Nikanora, neko ko stvarno ima oružje i napravi neko zlo. Ako je velika većina, protiv nečega, tu onda dileme ne bi trebalo da bude.

  4. Pa Europrajd i podrazumeva to što ova zaostala, litijaška Srbija ističe, pravo manjine da bude različita od većine, a ta većina da ih zbog te različitosti ne uslovljava, osuđuje i , daleko bilo, fizički napada! Nikanor, zbog izrečenog, u aps!

  5. Legalizovali smo i abolirali raznorazne devijacije normalnog ponašanja pa što ne bismo onda i javni homoseksualizam?

  6. Jel bio Kačavenda na porodičnoj šetnji? Šta kaže Nikanor za to? Šta kažu dveri? Zna li se šta?

  7. ni na prajdu… Njegova seksulana orijentacija je njegova stvar. Tako bi bar trebalo da bude.

  8. Evroprajd u BG.pa mi nismo clanica nit cemo biti,zasto nam ne ponudiste prvo Euro valutu.

  9. Pravo pitanje je dokle ćemo da trpimo amere i njihove ucene i njihova iživljavanja!?

  10. Prava i slobode gej populacije nisu obeležja slobodnog društva. Obeležje slobodnog društva je odsustvo siromaštva i korupcije. To kada se uredi, sve druge slobode dolaze same. Sirotinja ne može da prepozna ukus slobode.

  11. Srbija sve vise lici na Rusiju, Iran i ostale despotije…Zatucana i primitivna vecina vrlo agresivno protiv pravila koje postoje u civilizovanom Svetu. A isti ti bi evropske plate i standard…Srednji vek!!!

  12. Vecina Srba bi da usvoji vrednosti pravoslavno-boljsevicke Rusije i islamistickog Irana. Oni su isto protiv gej populacije…Tamo se ubijaju opzocionari i oni koji drugacije misle. Malo su boljsevici, malo su bogomoljci…Sizofrenija par ekselans. Treba nama opet sankcije uvesti, da se zatucan narod malo opameti na kratko…

  13. Dokle ce vise ova manjina da terorise vecinu, gde je tu demokratija, a sve zarad eu,,vrednosti,, treba ih zabraniti i tacka, pa neka idu u tu evropu i tamo rade sta hoce

  14. Da li i oni dobijaju pare iz budzeta , za njih ima a za paore nema, Srbijo kukala ti majka

  15. Koliko su Gospoda koja sede u Vladi Srbije dobili novca od Evrope da se održi parada a taj novac stavili u svoje džepove.

  16. Naucio Srbin da manjina mora da slusa vecinu, pa i sad trenira strogocu. A sto tu vecinu protiv manjine predvodi „borac za porodicne vrednosti“ koji je pravosnazno osudjivan za porodicno nasilje… To se ne racuna. Vazno je da manjina slusa vecinu. Pa kako god bude.
    Ne daj se manjino! Pravda je na tvojoj strani!

  17. Ja zbilja ne vidim razloga za bilo kakvu šetnju u doba corone. Da se izjasnim, ne trebaju nam nikakve manifestacije, pod sloganom tradicionalne, dnevno po 10 d0 30.000 ljudi. A, sada Ušće . 50.000. Ko preživi, PRIČAĆE!!!!!

  18. Nije Vucic kriv? On je jedini krivac za sve ovo sto se desava. Radikalska politika!

  19. Pobogu ljudi, LGBT osobe se radjaju takve. To nije izbor ili opredeljenje. Planeta bi bila mnogo bolje mesto za život da je više tolerancije i čovekoljublja.

  20. Izvodjenje performansa po gradskim parkovima i saobraćajnicama ne spada pod ljudska prava.
    Ko je i kada izračunao onih 10% populacije koji pominju?

  21. a što nam evropa nije dodelila organizaciju nekog sportskog evropskog takmičenja a ne europrajda.

  22. Dveri i koalicija NADA su kao i Putinova Rusija na pogresnoj strani istorije,

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.