Sve je rađeno po nalogu „velikog šefa“: Zašto Nebojša Stefanović nije odgovarao zbog veza sa Darkom Šarićem?

Ostavite komentar


  1. „Oni ne mogu odgovarati ukoliko su to uradili po nalogu ‘velikog šefa’“, ističe on.. / Prelević/“
    Gospodine , vi ste advokat i morate znati da izvršenje krivičnog djela po naređenju pretpostavljenog ne oslobađa krivične odgovornosti izvršioca.
    Dakle, on/i mora/ju da odgovara/ju za izvršeno krivično djelo!

  2. jadna nasa deca kad drzava svercuje drogu. zato je kod nas toliko jeftina. razvijamo narkomanski turizam. bice para. blago nama. lakse se vlada.

  3. Policija ne može da otkrije ko je Oskar??? Pa kako su otkrili Stefanovića i Parezanovića? Zar ovo što je otkrio MUP nije dovoljno da Tužilac počne da radi svoj posao. Neee, nije dovoljno. Sada će Oskar, a možda i Nikola, da izadje na 30 televizija i da kaže kako su sve smislili Francuzi, Djilas, Kurti i Krik, kako bi prekinuli fantastične reforme u Srbiji. Cirkus smo zaista.

  4. Koluvija slobodno proizvodi marihuanu, kum malo pijan, malo ušmrkan za volanom,loše mu kočnice,bagra nam pravi od države cirkus.Narode,pamet u glavu! Opasno je postalo živeti u zemlji Srbiji! Faraon je ovde sve i svja!Dobra i bogata Srbija je na žalost u rukama budala!Mnogi su iz te bagre svesni hteli bi da se izvuku iz blata, ali kako? Nazad nemaju kome a napred nemaju skim!

  5. Poruka za novinara N.Č.
    Savamala nije nikakva malecka Sava. Ime je nastalo od iskvarenog naziva Sava mahala. Prema tome ne može se nikako reći: u Savamaloj (Savamahaloj) već isključivo: u Savamali.

  6. Pa i iz starih viceva čuveni „Mali Đokica“ da je živ, jer ga više u novijim vicevima nema, i on bi odmah znao zašto Tužilaštvo po službenoj dužnosti nije pokrenulo postupak protiv Stefanovića- u narodu od milošte zvanog „Neša slina“ i Biovca Parezanovića. Naredili mali šef u porodici Vučić zvani „Mali bata“ i veliki šef Aleksandar Vučić. Zaista, koji bi drugi imali i moć i interes da rade protiv zakona, Ustava ali i protiv Srbije? Niko -do njih dvoje!

  7. Ako bi odgovarao morao bi da kaze i ko je sef, jer on „slina“ nikako ne moze da bude sef

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.