Sahranjen Momir Bulatović

Ostavite komentar


  1. Čovek, ljudska gromada, koju nisu uspele da oblikuju ni najveći silnici, onako kako su oni želeli. Ostao je svoj, privržen svom narodu, koga neki zovu Crnogorci a drugi Srbi. Verujem da ni on sam u sebi nije mogao da odredi granice dokle u njemu teče srpska a odakle crnogorska krv. Ili obrnuto, suština je ista. Njegovo ljudsko dostojanstvo nije uspela da naruši ni ona „alatka“ koja „vrti gde burgija neće“. Kod takvih ljudi dostojanstvo i odanost otadžbini se ne kupuju niti prodaju. Da je na ovim prostorima više ovakvih političara nikada ne bismo bili u ovoj moralnoj i duhovnoj kloaki. Neka mu je laka topla zemlja njegovog rodnog kraja. Trudio se, i zauvek ostao medju svojima.

    1. Zorane Knezevicu, ti mora da si neki vucicev uhljeb, koji mastiljari u nekom drzavnom uredu za gubljenje vremena i praznjenje budzeta, jer na svaki prokleti clanak ti imas komentar. A svaki ti je pravi espeesovsko-esenesovski.
      Uzgred, momo je, koliko god bio komican za zivota, jedan od kreatora nase propasti

      1. Najsimpatičniji su mi ljudi, koji ne čitaju, ne „mastiljare“, i ne komentarišu „svaki prokleti članak“ ali, uvek ih nerviraju oni koji čitaju, koji „mastiljare“, i koji se ne stide da javno deklarišu svoje mišljenje, uprkos tome što od takvog mišljenja neće biti nikakve koristi niti posledica. Kako onih dobrih, tako i onih loših posledica?! Niko nije kriv za Vašu ličnu propast, pa ni za prpopast bilo koje druge osobe. Krivicu morate potražiti u sebi jer smo sami kreatori svoje sudbine. Tamo leži uzrok Vaše propasti, Vašeg sterilnoig i promnašenog života gospodine Nikola. Tražeći krivca u drugome, samo zavaravate sebe, što je u redu, ako Vam je tako lakše. Ja ne znam na koju bi stranu trebali da naginju moji komentari jer o tome, iskreno, ne vodim računa već donosim zaključke na osnovu sopstvene logike i načinu poimanja stvari. Uzgred Momo se poiše velikim Slovom i, uzgred, zaobidjite moje komentare ako kod Vas izazivaju duševne tegobe.

Ostavite komentar


Društvo

Kokanović: Da li će se SEOS uključiti u protest ispred RTS-a? 8

Kokanović: Da li će se SEOS uključiti u protest ispred RTS-a?

Savez ekoloških organizacija Srbije (SEOS) će se narednih dana izjasniti o učešću na protestu koji je za 1. septembar ispred Radio-televizije Srbije (RTS) najavilo udruženje građana Eko straža, izjavio je danas FoNetu aktivista Zlatko Kokanović, uz tvrdnju da načelno podržavaju svaki vid protesta zbog iskopavanja litijuma u Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.