Povratnik u Crvenu zvezdu Miloš Reljić debitovao je na pripremama u Antaliji u drugom poluvremenu duela sa japanskom Hirošimom.

Zalaganjem i voljnim momentom pokazao je da se na terenu ne bi trebalo predavati nijednog trenutka.

– Oduvek sam bio takav, jednostavno ne umem drugačije da igram. U svaki duel ulazim bez straha ili oklevanja. Želim da osvojim loptu, postignem pogodak, da se moje prisustvo primeti – istakao je Reljić. Brzonogi napadač ne krije da na treninzima „upija“ znanje od starijih kolega Lekića, Jevtića i Perovića, a posebno od trenera Vladimira Petrovića.

– Osećam da sam već napredovao, pre svega na planu tehnike i taktike. Brzina i borbenost su mi vrline, ali treba još da učim kad je u pitanju smirenost pred golom. Mislim da će se moj napredak videti na proleće – rekao je Reljić.

Jedina želja na profesionalnom planu u 2010. godini je upravo šansa na travnatom tepihu kako bi pokazao da je svestan veličine kluba i zadataka.

– Imao sam tešku povredu kolena, ali sada je sve u najboljem redu tako da se nadam da ću dobiti šansu – zaključio je dvadesetogodišnji Reljić.

Već sam debitovao u zvaničnom meču

Mladi napadač Crvene zvezde Miloš Reljić već je igrao u prvom timu kluba iz Ljutice Bogdana.

– Meč sa Hirošimom nije bio moj prvi u seniorskom timu, pošto sam kod trenera Boška Đurovskog debitovao protiv Mladosti u Apatinu. Taj dan pamtim kao drugi rođendan – kazao je Reljić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari