Partizanov sportski direktor Ljubiša Tumbaković zaključio je dovođenje fudbalera u ovom prelaznom roku, tokom kojeg su tri igrača (Luka, Eliomar, Kojić) kupljena, jedan doveden na pozajmicu (Pajović) i jedan prebačen iz klupske filijale Teleoptika (Živković), ali ne odbacuje mogućnost novih odlazaka.

Čak iz sve tri linije tima, što je pokrenulo nagađanja oko imena onih koji bi do kraja meseca i zatvaranja „pijace“ u Istočnoj Evropi i Aziji mogli da napuste Humsku, kao sedmorica igrača pre njih, među kojima se visoko kotira prvi golman Vladimir Stojković.

– Nije tačno da smo dobili ponudu za Stojkovića, kao što se priča. Ja bih prvi znao da je tako – demantuje Tumbaković postojanje pregovora s bilo kim u vezi prodaje prvog čuvara mreže srpskog prvaka i A reprezentativca u „minut do 12“.

– Jedino neka baš jaka ponuda mogla bi da odvede Vladimira samo dve nedelje pre prvog prolećnog kola. Pa, i u tom slučaju bismo seli za sto i razmislili šta je najbolje za Partizan i njega – objašnjava funkcioner jesenjeg šampiona, čija je uprava posle jesenje polusezone pokušala da se oslobodi igrača s većim primanjima.

Zato ne bi bilo čudo ako Stojković ipak ne stane među stative 27. februara protiv BSK-a, mada teško je zamisliti da bi sam golman pristao na zakasneli odlazak i to u neku od egzotičnih liga, ne računajući rusku i ukrajinsku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari