„Sankcije SAD zapečatile Vulinovu karijeru“: Sagovornici Danasa o mogućim razlozima smene direktora BIA

Ostavite komentar


  1. Вулин сигурно није лик на добром гласу… Ова акција Америке може Вулину мало подићи углед у Србији, али занемарљиво у односу колико ће то оборити углед колективном западу. Али и по запад је то безначајно, јер шта год даље радили, то им не може покварити имиџ, сишао је до самог дна!

  2. U aktuelnoj vladi već sede ljudi bez funkcije koji primaju punu platu. Formalno mogu da smene koga hoće, ali bar što se „službi“ tiče, zna se ko u pozadini vuče sve konce kao i pre 100 godina.

  3. Kada su zlikovci koji su nas bombadrovali protiv Srbina, ja sam odmah protiv takvih njihovih stavova-protiv njih. Ko su oni da govore nekom o korupciji i organizovanom kriminalu?

  4. Zar ne bi bilo normalno da drzava Srbija uputi zahtev SAD-u da nam dostavi konkretne podatke o umesanosti Vulina u organizovani kriminal,trgovinu drogom i korupciju?Ili se neko plasi odgovora?

  5. Steta sto ce celo sluzbe napustiti jedan tako ;vrstan; strucnjak koji se najbolje razume u pozajmnice novca od svoje tetke iz Kanade.Kad cemo shvatiti da na celo drzave i njenih institucija mogu biti samo nekompromitovani koji ce na prvom mestu imati drzavu i javni interes

  6. E Srbijo jadna li si kad te vodi ološ i kriminalci.Nikad mi nećemo shvatiti kako izgleda država bez kriminalaca koji je vode pljačkaju i upropascavsju. Zato ako ikada dodje do promena u vlasti sve ove udbase procesuirati.

  7. Cudim se da nista neobjavljujete o pretucenim mladocima na Kosovu,a pogotovu da uvedete sankcije ministru policije kosova,zamrznete mu imovinu svuda i trazite zahtevate ostavku kurtija,bravo patriote..

  8. Da nismo, slučajno, banana država?
    Kakva droga i oružje, bolje da on ode nego da uvedemo sankcije Rusiji.

  9. E moj Milivojeviću. To što mi na protestima zahtevamo smenu ovih nepojamnika ima uticaj na njihovu smenu kao da to zahtevaju građani Ulan Batora. Da taj zahtev nije došao iz USA ambasade, dzaba bi mi šetali. Tako je pao i Sloba, tako će pasti i ovaj, samo kad amerima dosadi.

  10. ПреЦедник свих грађана од прошлог месеца, не знам шта је био претходних десет година, рече како њему неће нико одређивати кога ће да поставља на функције… толико о великом Србину.

  11. Na sta su konkretno amerikanci stavili sankcije i kolika je to vrednost cega god?
    Odakle coveku koji nikad u zivotu nista nije radio imovina koju amerikanci mogu da obuhvate sankcijama?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.