SANU: Protiv izgradnje gondole

Ostavite komentar


    1. Buni li se ko? Oni akademci!? Zorane, dodaj jos koju zicu, ili kako se ono kaze – a da sajlu!

  1. Žalosno je što Odeljenje tehničkih nauka a pogotovo građevinski inženjeri SANU ćute, ako ni zbog čega drugog, onda bar zbog čisto inženjerskog problema tj. mogućnosti urušavanja čitave one velike strmine gde je predviđeno da se gradi ona karakondžula od početne stanice.

  2. Sta se javljaju samo drustvene nauke? I sta se uopste delite!? Da je normalna zemlja pdavno je trebalo da se izjasni cela SANU.

  3. I kad se ritnu ,ucino to u pogresnom pravcu. Kome normalnom bi smetala atraktivana gondola u Beogradu. Ovde je rec o politici uaaaa Vucic , koji se preko Matijine cerke zamerio svim Beckovicima,dok je sveta i veka.

    Sada odelenje za knjizevnost ,rasparvlja o zicari, dok tehnicka odelenja SANU cute,ko zalivena.Istovremeno se odvija mali rat izmedju dr Rajka Djrica i sina pokojnog akademika Predraga Palavestre. Matija i njegovi koji si jedini zaduzeni da objasne sta je to bilo cute, pustaju neiskusnog Kostica, da saopstenjima, umiruje, on osto se umiriti ne moze.

  4. Ja sam za izgradnju gondole. Treba praviti što veći broj turističkih atrakcija. Isto sam za izgradnju fontana. (Ne pripadam SNSu i mene nerviraju po mnogim pitanjima.)
    Pogledajte magičnu fontanu u Barceloni. To je važna tačka u obilasku grada. Uključite stručnjake da kažu svoju reč, odakle da krene i gde da se završi i izgradite novo obeležje Beograda.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. i 22. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.