Radovi na rekonstrukciji infrastrukturne mreže ili kolovoza i pešačkih staza u Novom Sadu značajno otežavaju saobraćaj, naročito posle obilnih kiša tokom proteklih dana. Vozačima dodatne probleme stvaraju i takozvane „udarne rupe“ i dotrajao kolovoz, a poslednjih dana i kiša, zbog čega su velike gužve u saobraćaju postale svakodnevna uobičajena pojava u Novom Sadu.

Radovi na rekonstrukciji infrastrukturne mreže ili kolovoza i pešačkih staza u Novom Sadu značajno otežavaju saobraćaj, naročito posle obilnih kiša tokom proteklih dana. Vozačima dodatne probleme stvaraju i takozvane „udarne rupe“ i dotrajao kolovoz, a poslednjih dana i kiša, zbog čega su velike gužve u saobraćaju postale svakodnevna uobičajena pojava u Novom Sadu. Prema podacima Gradske uprave za saobraćaj i puteve, do kraja oktobra trajaće radovi u Industrijskoj ulici, kod poslovnog objekta „Merkur“.
U Novom Sadu je do 15. novembra za saobraćaj zatvoren deo Temerinske ulice, od Kisačke do Dositejeve, zbog zamene vodovodne i kanalizacione mreže i u Ulici Branka Bajića, zbog radova koje izvodi „Novosadska toplana“.
Do kraja godine u Ulici cara Dušana saobraćaj je sužen na samo jednu traku u oba smera, zbog izgradnje parkinga. Prolaz vozilima je zabranjen i u delu Ulice braće Ribnikar, od Bulevara oslobođenja do Ulice Danila Kiša, zbog potpune rekonstrukcije te ulice. Od većih izmena režima saobraćaja zbog radova, u Gradskoj upravi za saobraćaj i puteve navode i zatvaranje Ulice Zmajevac u Sremskoj Kamenici od centra prema Osnovnoj školi do 15. novembra, i Ulice sremskih partizana do 17. decembra. U Futogu će 4. novembra, zbog tradicionalne manifestsacije „Kupusijade“ biti zatvorena Ulica cara Lazara. Tom ulicom biće zabranjen saobraćaj i 14. novembra, zbog parohijske slave.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari