Priveden vozač Vojske Srbije, osumnjičen da je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginulo pet osoba

Ostavite komentar


  1. Borbeno vozilo je bilo pod pratnjom, vojna policija ide ispred borbenog vozila i pozadi, kako je onda borbeno vozilo uspelo da se sudari sa civilnim? Advokat po sluzbenoj koji je na terenu kaze da je vozac borbenog vozila u alkoholisanom stanju…Strasno, jadna porodica i deca…

  2. Fotografija iz novina ne ide vojnom vozilu u prilog. Jadni ljudi, ovakvi užasi se ne bi trebali dogadjati. Jadan i vojnik. Zanima me šta će konstatovati komisija za utvrđivanje odgovornosti vojne organizacije.

  3. Prvo helikopter pa sad i ova tragedija,saginjanje da ne pominjem,ako imas obraza i malo,znas sta ti je ciniti.

  4. Koliko je putnika bilo u putnickom vozilu? Niko da pojasni sta se ovde desilo i kako je doslo do nesrece.

  5. Upravo objavljeno da je vozač vojnog vozila imao 0,2 promila alkohola u krvi. KRIVAC za nesreću. Ima li iko i trunku morala da podnese ostavku već noćas?

  6. Objavljeno je da vozač vojnog vozila ima 54 godine, znači profesionalni vojnik. U tim godinama se u vojsci ide u penziju, ali onda nema ko da vozi!?
    Užasnije nesreće odavno nije bilo, otac, troje dece – počivajte u miru! Majci neka je Bog u pomoći kad se oporavi!

  7. Kada sednu u ta vozila, izgube pamet , najjači su. A ako bude pijan, pa šta radi starešina koji ga salje u saobraćaju!???
    Uništiti familiju, Bože, Bože..

  8. Duša me boli. Ovo je još jedna tragedija nad tragedijama, koja jasno govori da nam se zemlja potpuno raspada.

  9. Kako Dacic danas rece da je automobil podletio pod vojno vozili. Sramota jedna. Koliko pristrasnosti za vojsku.

  10. Ubrzano naoruzavanje, prve zrtve. Pa do kada i koliko treba da umre ljudi zbog necijih hirova? Poslije 33 godine ,,mudre politike” ljudski zivot je valjda najjeftiniji u Srbiji.

  11. A za 75 -dana ćemo obučiti klince da raspolažu svom ratnom opremom a posebno one sa teritorije juga Srbije (Bujanovac Preševo itd)

  12. Juce na autoputu Bg-Nis na vise mesta u zaustavnoj traci stoje pokvarena vozila vojske.. Toliko o nasoj snazi

  13. Zasto se ne obrati ministar odbrane da bar izjavi kako je doslo do gubitka pet zivota medju njima i troje dece i da se proglasi dan zalosti ili doticni ceka savet od sefa svoje stranke

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.