Gostovanje oca iz Ribnikara iskorišćeno za spot u kome se promoviše Šapić

Ostavite komentar


  1. Nije humano da se bilo ko promoviše u svrhu izbora na velikoj našoj nesreći! Ako je Gospodin Šapić hteo da se to zna mogao je da obavesti javnost u vreme kad je “ pomogao“. Sada je to promocija u kampanji na račun gradjana

  2. Da kažem g-dinu Anđelku. To što je Šapić pomogao finansijski to su naše pare a ne njegove. I mi smo patili i žalili u tišini. Šetali danima i nedeljama, da ukažemo da ova vlast i sistem čiji je deo i Šapić snose odgovornost za smrt vaše dece. O nama ništa a Šapiću nagrada spotom pred izbore.

  3. Самим тим што је ово пуштено у политичке сврхе, види се колики је Шапић нечовек. У осталом ништа он није платио из свог џепа. Човекољубље и милосђе се огледа у давању онога што је човек сам стеко.

  4. Da nije njihov član, ne bi ga ni DJAVO naterao da dodje. Pričao je ono što su mu rekli, a svestan je, da se od njih niko nije pojavio tog jutra, osim Grbovića koji je stajao na sredini ulice zabezeknut i u neverici. Tek je kasnije stigla „elita“ sa Gašićem, Ružićem i onim iz policije, čije bi poreklo imovine trebalo da se ispituje. Štapića i Vučića, nije bili. Čovek bulazni! Trebao bi da ga savest malo peče. Zbog deteta, ne zbog naroda koji je to pratio.

  5. Bio je van zemlje kada se sve desavalo. I nije prekinuo odmor.
    Kada su počele kritike onda je možda poceo u tisini da „pomaze“. Iz svog džepa nije dao sigurno.

  6. Dali stvarno neko misli da je političarima stalo do dece? I da se razumemo ne samo ovi što su na vlasti već svi zato što je to ista bagra. Oni svi koriste tu nesreću u svoju korist,vlast da pokaže kako su oni odlučni da osude to a opozicija kako su ovi nesposobni a u suštini boli njih uvo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.