„Jedina diverzija je njegova vlast“: Sagovornici Danasa o Šapićevoj kvalifikaciji kvarova na autobusima i dojava o bombama

Ostavite komentar


  1. Šta reći. Kupili su kineske i turske krševe od autobusa da bi se Vučić dodvorio Siju i Erdoganu. Od krševa se ne može očekivati bezbednost. A i sam Šapić i SNS bratija se ne voze GSB prevozom.
    Šapić je, kao i Vesić, teška sramota za Beograd!

  2. Brnabićka obećava da će za 72 sata da se nađu počinioci telef. pretnji bombama, što do sada za godinu dana nije uspelo ?

    Najbolja vlada na svetu!

  3. Kolko razumem ovi će za vreme glasanja da pričaju postavljene bombe pa će morati izbori da se ponavljaju u raznim jedinicama Beograda kada malo splasnuo strasti i na datum koji neće biti posebno najavljivan u medijima.

  4. Tako da znas narode moj da, ukoliko se raspadne jos jedan od ovih poluraspadnutih, prastarih autobusa koji voze sirote putnike kroz grad, to uopste nije zato sto su poluraspadnuti, prastari, prljavi i neremontovani, vec je to, narode moj, jedna velika diverzija zle opozicije protiv mene i moje divne vladajuce stranke. Ovaj covek je već vise puta pokazao da Beogradjane smatra za potpune budale.,..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.