Šapić o nevremenu: Da je nastavilo da pada, ponovila bi se 2014. godina

Ostavite komentar


  1. Ovo se dešavalo i drugim gradovima gde se zidalo na divlje. Urbane sredine od popleve brane travnate površine i porozna zemlja ispod njih. Kada je sve pod asfaltom i betonom sve ide niz ovaj ili onaj slivnik i ne postoji odvodni sistem koji će da izdrži kada pade ozbiljna kiša.

  2. Ima nešto i u karmi, nije sve baš u vašoj nesposobnosti! Evo Čučković npr. čovek donosi (najavljuje) nesreću, nije da je samo nesposoban.

  3. Ponovila bi se 2014., pa šta? Isti stručnjak je tu, nema problema

  4. I ovaj počeo sa biblijskim padavima i relativizacijom tipa „to se dešava i drugim gradovima“.

  5. Vučić posle Vučića ponovo svodi sve na sebe. Šta se tu njemu ne dopada, nije on najgori pogledajte druge zapadne gradove, mediji ga ne vole al nema veze, važno da gradjanima bude dobro. Kakav nesposobnjaković.

  6. Da se ponovila 2014, Beogradjanima bi pomogao Cuckovic bas kao sto je te 2014 Obrenovcanima

  7. Šapić priča gluposti. Te 2014 godine je kiša padala i vlažila zemlju 14 dana u maju mesecu, pa je jedna veća kiša nakon toga rezultirala polavom jer zemlja nije mogla da upije tu vodu. Sada je suša, zemlja može mnogo da upije vlage a Sava i Kolubara su na minimumu vodostanja. Šapić treba da potera Beogradsku kanalizaciju da čisti ulične slivnike i da se napravi plan rekonstrukcije one kanalizacije na obodu grada koja je zastarela i nedovoljna u odnosu na novoizgrađena naselja.

  8. A šta će biti sa nama koji živimo godinama u podrumskim vešernicama i potopljeni smo od svake jače kiše? Kada ćemo postati vidljivi za ovu državu?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.