Šapić: Inspektor nije slikao ministrovu kuću

Ministar policije Nebojša Stefanović tvrdi da je građevinski inspektor priveden po zakonu, a da je njemu pred kućom prećeno dve nedelje pre toga

Ostavite komentar


  1. Jos je inspektor dobro i prosao. Mogao je neki Misirac da ga strpa j podrum kao kod onog majora Gaspara. A Prleta nazalost nema vise da ga spasi. A Dr Nebojsa sigurno ima neku Hadzi Pesicevu…. Boze kakva zemlja. Cirkuzanti i klovnovi….

  2. Ivo Andric ,,Radjanje fasizma". Zbirka eseja i napisa naseg nobelovca pisanih dvadesetih godina proslog veka. U kontekstu Sasinog komentara.

  3. stvar je prosta,ide se ka izborima za grad Beograd,a posto osim jednog i jedinstvenog neponovljivog vodje SNS nema nikog ko bi pobedio na bilo kakvim izborima a posebno na onim u Beogradu. E posto je to tako,do izbora treba unistiti konkurenciju a prije svih Sapica koji je vec kandidat za gradonacelnika,ako ne legalnim sredstvima,onda sa ekipom keramicara Bate. Ne bi mu bio u kozi,ako se nekim cudom dogovori sa vodjom i bude kandidat SNS-a to ga jedino spasava,a ako ne nace se neki poslovni partner koji ce da ga proda za 2 centa asvalta kako je danas od svog partnera i kompanjona prodan Andjus. Sad ga na Pinku razapinju,a 30 godina je bezmalo sa vodjom i njegovim bratom gledo utakmice,maltene im bio najbolji drug. Sapic ako se ne pokloni za koji mesec cemo ga gledati na Pinku i citati u Vuckovoj medijskoj splacini

  4. Reče Stefanović:"Prećeno je pre dve nedelje mojoj, TADA, četvorogodišnjoj ćerki"
    A koliko sad ima godina nakon proteka tolikog vremenskog perioda

  5. Hvala Google-u sto postoji,pa saznasmo gde zive srpske svete krave…To u vreme SFRJ,pa u vreme SCG,kao i u vreme SRJ mije bilo omoguceno!!!Ali zahvaljujuci merama Vlade Srbije,kao i u vreme DOSa,informacije brzo stizu,toliko da nase institucije sistema ne stizu da pisu Bele knjige,a kamoli odgovore na Ustavne zadatke…

  6. Gradjevinski inspektor se nije predstavio?? Pa ja iako nisam ministar, opomenuo bih ga i pozvao policiju da neko fotografise moj dom i moju porodicu.To je sasvim normalna reakcija.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.