Šapić najavio: Od septembra besplatan engleski jezik za predškolce i prečišćivači vazduha za vrtiće, osnovne i srednje škole

Ostavite komentar


  1. Besplatno?! Sve se naplacuje debelo od naroda. Kolike su samo cene hrane. ja samo dajem, nista jos dobio nisam.

  2. Ce nas kosta ovaj besplatni kradonacelnik k’o Svetog Petra kajgana!

  3. Mene je iskreno sramota što živim u ovom gradu. Da li je realno da nam je ovaj lik gradonačelnik?
    Siguran sam da u svakoj ulici ima stotinak boljih od njega a jako malo gorih.
    Treba svi da se stidimo.

  4. Kakav gradonačelnik, takve i mere. Umesto da se radi na manjem zagađivanju vazduha, deliće se prečišćivači, verovatno nabavljeni preko nekog sumnjivog tendera, a možda će i direktno da se ide u neku od prodavnica u vlasništvu dinastije…

  5. A kada ono beše besplatni vrtići i besplatne knjige za osnovce i srednjoškolce? To smo već zaboravili? Samo prazna priča. Uobičajeno za ovog lika. Gde bi mu kraj bio da se držao onoga što je umeo da radi. Imao bi i ime i poštovanje. Ovako….

  6. „Grad“! Shvati da su to NAŠE pare! Bio i ostao bahat….
    Obezbeđuje ih iz rebalansa!!!! On stvarno nema pojma šta govori!

  7. Samo kupuju narod radi izbora.
    Deli se beplatno i što treba i ne treba.
    Cena toga je stalno ino-zaduživanje, a vraćaće dugove unuci naših unuka.
    To je pokvarenost i zla namera, a ne briga o narodu.
    Narod treba učiti radu, a ne da se od države očekuje pomoć i gde treba i gde ne treba.

  8. Ne mogu da verujem da ovaj lik veruje da sva ova potkupljivanja beogradjana ce da im omoguce da pobede na izborima. Ovolike besplatne ili snizene ponude prosto vredjaju. Ostaje jos porez da ukine Bg ponudi besplatano gorivo,…

  9. Da nauče što pre engleski pa da kidnu, a do tada da se nadišu čistog vazduha…

  10. Da li je ovo uredu? U Bg besplatni udzbenici, pa sad i besplatni kursevi engleskog! Alo bre ko je ovde lud. I mi van Bg imamo srpsku decu. Kakav budzet Bg, Kg,Kš,Ni,Ns,svi imamo zajednički budžet RS! Sramota šta radite!

  11. Kako bi bilo besplatan logoped? Termina u domovima zdravlja nema, a logopedi u državnim vrtićima piju kafe.

  12. Oni kuponi prošle godine su bili čisto pranje para. Patike koje su na drugim mjestima kostale 2000din, u firmi koja je dobila tender bile su 7500, pa ste uz kupon jos morali da doplatite veću cijenu već drugdje i pukle su za manje od 3 mjeseca, da kažemo da kvalitet košta, ne košta, nisu kvalitetne. Za taj novac ste u drugim radnjama mogli obući dijete od glave do pete, ovako doplata za šlj kategoriju. Plus poskupljenje uoči podjele vaucera. Bolje da su im direktno prebacili novac i da građane nisu miješali, jer ta akcija je bila upravo to.
    Jedina dobra stvar koju je Šapić pokrenuo jeste „Budi human“, sve drugo je sramota za obraz i uvreda za intelekt. Djeci u BG vrtićima treba logoped, pre engleskog. Procenat djece koja idu logopedu negdje je i 50%, a limit da vrtić ima pravo da zaposli logopeda je iznad 2500 djece u vrtiću, me znam koliko tacno, ali naš sa 2500 djece nema prava na logopeda.

Ostavite komentar


Društvo

Kreni-promeni: Hitno rešiti problem klima uređaja u porodilištima 10

Kreni-promeni: Hitno rešiti problem klima uređaja u porodilištima

Pokret "Kreni-promeni" ocenio je danas da je potrebno hitno rešiti problem "nehumanih uslova" u porodilištima u Srbiji i nepostojanje klima uređaja.Izvršna direktorka "Kreni-promeni" Marina Pavlić na društvenoj mreži "Iks" kazala je da im veliki broj porodilja piše o nehumanim uslovima u porodilištima, kao i da usled nedostatka klima uređaja majke i bebe imaju jako teške uslove.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.