Šapić: Ne bih dozvolio proteste

Ostavite komentar


  1. Ma opasni ste Vi Sapicu Spiclov ali ste u pravu , samo mi nije jasno zasto je Malagurski bio tamo,da li je to onaj Malagurski sto je imao kao mlad onako malo rosavo lice , ako je taj, ako bi mogao neko da ga intervjuise da cujemo sta on kaze , on se do sada pokazao za sve za sta se borio da je radio kako treba sta mu bi sada . Sta se desilo te se sada pojavio , mozda i mi nismo u pavu ali u jednom jesam , niko ne sme da se bije i svi moraju da se pridrzavaju Zakona .

  2. Evo konačno i Šapić neki svoj stav da iznese.Jeste populistički,ali od koga je,za pohvalu je.

    1. Bravo Sapicu. Ovi propali opozicionari mogu malo na tebe da se ugledaju ali im IQ ne dozvoljava. Dapic je covek koji uspesno vodi opstinu N.Bg osam godina i sad je legalno usao u skupstinu. Ovi drugi naravno ne svi mogu da udju samo u kavez.

  3. Majko moja, za koga sam ja glasao, ispao sam budala, pa on zbog opstanka na vlasti primio SNS manire i biće lojalni njima.

    1. Gospodine, ako vam zaista nije bilo jasno o kome se u ovom slučaju radi pa ste dozvolili sebi da na ovu osobu protraćite svoj glas, vi onda imate ozbiljan problem u percepciji i ne smete više nikad, ali nikad da izlazite na izbore

  4. A da li se Sapic izjasnio o tome kolika je odgovornost vlasti za ovakvu epidemiolosku situaciju?

  5. Ne zaboravi da se nauljiš.

    Što nešto tako nisi rekao kada su pustili da se održavaju utakmice i turniri sa gledaocima, pa izbori, itd.

    1. Tako je. E, gangula… Do sada sam te poštovao i glasao za tebe na skupštini vaterpolo saveza kada te je pobedio babić a zeznuo šoštar… Ali vidi se da si i ti sns fazon.

    1. Sapic je bas opozicija!Toliko je talentovan za politiku da je to vec smesno i urnebesno!A kakav sportista bio!

  6. Šapiću, već imamo jednog Vučića, ne treba nam još jedan. Dodje trenutak kada vlast prekrši ustav i sve moguće zakone, laže i obmanjuje javnost, uništi demokratiju i parlamentarizam, koristi kriminalce protiv sopstvenih gradjana i dopušta korupciju da bi što duže vladala, e Šapiću onda se desi nešto kao 5 oktobar. Kapiraš. Ne izazivaju gradjani nasilje na ulicama nego vlast svojim postupcima. Ti ne bi dozvolio?! A šta bi uradio?! Izveo tenkove na ulicu. Već si ovom svojom izjavom obezbedio dobro mesto u Vučićevoj autokratskoj hijerarhiji što ti je očito i bio cilj. Kad si ti prešao cenzus onda je potpuno jasno u kakvom je stanju Srbija. Samo, neće ta vaša vlast dugo potrajati.

  7. Гангула је баш луцидан ових дана!

    1. Pa Šapo, i ovaj tvoj mentor nije dozvolio. Pa se desilo sta se desilo. Samo si nam ti jos falio u ovoj nasoj maloj cirkuskoj predstavi. Zasto brate, zasto…

  8. a kako ti to ne bi dozvolio i ko bi te uopšte pitao.i ko će više i onog da pita? da je ovo normalna država i ne bi bilo protesta,a mi bi trenutno imali po neki sporadični slučaj zaraze

    1. Svaka ti je na mestu!
      Nisu mi jasni ni ljudi koji rizikuju svoje zdravlje zbog politike!

  9. Vidi vidi ovoga, pokondirio se
    Znaci li to da ko god dođe na vlast, izgubi zdrav razum
    Još si mlad i zelen

  10. Poštovao sam te jedno vreme, sada jedino bi povratio moje poštovanje da obučeš SNS majcu, otvoreno podržiš i priključiš toj mašineriji jel ovako je sve neka dvolična obmana

  11. Ne bih ni ja Tebi dozvolio da doktoriras. Ti si sa Mali, Tabakovickom, Stefanovicem, Nikolicem … bruka za akademsku javnost.

    1. Doktorira!? Mukica je vanredno zavrsio srednju skolu. Na foru, pustili ga. Lako se da proveriti.

  12. Gospodine Šapiću veći si vaterpolista no političar. Tvoja politika je do te mere bezbojna da izaziva sažaljenje. Ni sami ne znate šta hoćete da kažete. Čini mi se poprilično nevešto pokušavate opravdati neodrživo tom jeftinom salonskom retorikom. Voleo bih da živimo u sistemu u kojem je to prolazi ali ovde je to pomalo smešno. Držite se vi Novog Beograda i to vam je previše.

  13. Da bi političar uživao ugled u narodu, pre svega treba da bude principijelan. Iz ove tvoje sadašnje izjave viri masa drugih stvari koje si do sada propustio da oceniš ili daš svoj stav. Ćutao si na sva kršenja Ustava i zakona u zadnjih osam godina. Ušao si u blato, to je živo blato, već si se malo isprljao. Bojim se da ćeš postati još jedan medju mnogim mediokritetima u politici.

    1. Na zalost evo jos jedne marionete u Vucicevim prstima. Mislim da je ovaj novi, updateovani, tj. napredni Sapic sa manirima Alise u zemlji cuda, probudjen poljupcem princa A.Vucica, malo promasio bajku. Ovo je ona Desankina bajka u nekoj zemlji seljaka na brdovitom Balkanu. Pravo budjenje ce ga skupo kostati.

  14. Poštovani Šapiću,Srbija nije demokratska i slobodna država!
    Vi imate „istorijsku“priliku da sebe svrstate u slobodne i grafjanski opredeljene ljude.Kako?Onog trenutka kad Vam verifikuju mandat u Skupštini Srbije,Vi NAPUSTITE zasedanje kao znak protesta protiv diktature.Imam itisak da bi Vas mnogi poslanici sledili,čak i neki iz tedova SNS’a,jer to vam je poslednja šansa za čist obraz.

  15. „U demokratskoj i normalnoj evropskoj zemlji, kakva smatramo da jesmo“ . SLOBODA nije politika. SLOBODA je nasusna covekova potreba. Robovi su zrtvovalio svoj zivot da bi osvojili SLOBODU. Bez SLOBODE nema ni zdravog coveka.
    „Žan-Žak Ruso je rekao – „meni je draža opasna sloboda, nego mirno i sigurno ropstvo“. Ali, sa nekima u vlasti nema nama SPASa.

  16. Bice ti 15m premnogo…nije ni svaka vlast legalna ali je legitimna…zasto onda ne potenciras vlast da da ostavku i spasis narod u doba pandemije kad se dobro razumes u legalnost i legimitet?..Zasto nisu kaznjeni ***** koji su jurili narod bez ikakve opasnosti po parkovima kilometre daleko od skupstine…bio si dobar vaterpolista, steta!

  17. „…„legitimno čak i nasilno preuzimanje vlasti“, nazivajući to revolucijom ..“
    Ali u tom slucaju mora da postoji napisan projekat overen od onih koji su svojim radom (napisanim knjigama i sl.) pokazali da su kadri da organizuju i vode drustvo. Mi to u slucaju ulicne rulje nemamo. Prema tome radi se o banditskom nasilju radi nasilja.

    1. Da tačno. Užas do koje mere ide nihov poltronizam i borba isključivo za lične interese.

    2. Mislim ipak da mu je Djilas najmiliji ipak mu je on sa bojkotom omogucio da ima 200 poslanika i sve opstine u Srbiji pa i one koje sve ove godine nije mogao da osvoji!Bravo Djilase „opozicionaru“. Vise si uradio za vucica bojkotom nego svi ostali uvlakaci ovih godina.

  18. Pa, na svu sreću da je izjava ostala na nivou potencijala, koji se na svu sreću neće ostvariti, jer ga niko neće ni pitati. SNS ima dovoljno analfabeta u redovima, ne treba im još jedan sa strane.

  19. O majko moja kad si ti postao tako pametan. Dobro kaže Božo Koprivica, nisi bio ni veliki igrač a tek političar, sačuvaj bože ….

  20. Ovoga pravo u novu Vladu. Sve ima sto treba da se savrseno uklopi u postojecu ekipu. I samo jos da kaze ko je najveci, najpametniji, ko je pobedio koronu, ko ce da …….. Sve je naucio , sada ce ga biti na TV ne bas svako ali svako trece vece. Samo napred. nema granica za ovakve ljudske gromade, sa svojim stavom.

  21. Postujem stav. Realno nasilnici su morali biti optuzeni, ne slazem se sa stavom da ce posle 15 min ili koliko god svi biti isto tretirani ali opet kada pocnu nemiri bili oni podmetnuti sto mislim da je slucaj sa ovima, ili ne gradjani koji ne zele nasilje ostaje im jedino da se odmah udalje i tu se sa njim slazem. Isto tako treba osuditi sve policajce koji su tukli gradjane koji su nisu ucestvovali u nemirima a ipak su ostali na ulici. Ja bi postupio kao sto je i Sapic rekao da sam se nasao u tom trenutku na ulici. I koliko god sam protiv ove vlasti ne bih se u ovom trenutku okupljao na ulici i smatram da ovu bahatu i lopovsku vlast treba rusiti na izborima sa olovkom jer su olovke njima slabija strana. Organizovati na svim birackim mestima kontrolore a ne kao do sada da u pola Srbije nema kontrolora i posle se cudimo zasto smo pokradeni na izborima, tu se krade gde nemas kontrolore a medijski mrak pa niko mene ne moze navesti da glasam za sns sta god njihovi mediji lagali godinama.

  22. Upravo si opisao zasto ne treba da budes na vlasti (napisala bih „nikada neces biti“ ali u ovoj zemlji mnogi glasaju za ****). „U demokratskoj i normalnoj evropskoj zemlji“ vlast treba da radi tako da narod nema zbog cega da protestuje. Treba da odredi adekvatne mere protiv epidemije, objasni njihovu neophodnost i zamoli narod da ih postuje zarad sopstvenog zdravlja.

  23. Ahm…a kako je tačno zamislio gospodin polupismeni da to ostvari? Učilo se na Megatrendu, biće?

  24. “ u demokratskoj i normalnoj zemlji”, počinje Gangula
    Gangula, pa gde ti živiš, čemu li se nadaš??

  25. Šapiću majstore pa niko nije ni dopustio proteste a mene lično zanima kako bi ti to sprečio – jel bi kažnjavao, tukao ili bi bacio bojni otrov na demonstrante pošto vidim da si baš odlučan da sačuvaš naciju.

  26. Sa kraja pameti stižu nam saveti,dobio si glasove po naredjenju i sada ih odradjuješ,i uzaludno je na takve trošiti vreme,ċao

  27. Majstor Šapić je dobio N. Bgd. na ponovnu upravu i pljačkanje i sad je rešio da se oduži vrhovnom šefu. Sledeći potez je ulazak u vladu (samo ne znam koga će da delegira za ministra: mamu, tetku ili rođu po babine linije) sa ulogom da prikažu igrokaz: „srBija demokratska držAVa“. Jad i beda …

    1. Ne mislim da ce da deligrira Djilasa posto je on najzasluzniji za vucicevo osvajanje svih opstina u Srbiji!!Inace bojkotom pobedio Djilas a vucic nikada vise opstina pod svojom vlascu. Bravo Djilase,Jeremicu naivni Bosko i ostala „opozicijo“ hvala vam na bojkotu i na svu mogucu vlast vucica u ovoj drzavi!!

  28. Šapic je Vučićevo nedonošče, sad je jasno, rezervni diktator – „ne bih dozvolio!“
    Kao da mu je Srbija Kordun, kao što Vučić uobrazio da mu je Srbija Ćepurić. (Ili Prizren?)
    Najveća nesreća je što posle osam godina, prosto-prošireni narod veruje da je uličarski rečnik, prljavi jezik, ispiranje mozga, opšta kradja osam godina a „poklon“ 100 evra da je dovoljna kompenzacija – Srbija je – KLOAKA.

  29. Dobio si neku mrvicu i bolje se ne javljaj pošto te i onako niko ne zarezuje

  30. Ako ne pobediš sujetu postaćeš isti kao i Vučić, ako ne i gori. Drugo, nemoj mrzeti narod, to je put bez povratka nazad.

  31. Vidim ovde neke postovaoce svega i svacega i sto je jos cudnije takvi svoje postovanje drze kao sto gladan majmun drzi bananu dok je ne pojede i onda daj drugu bananu .
    Pa eto prepametni i nadasve zdravi postovaoci svega i svacega osnujte vi stranku i spasite nas sve ,a da vi i ne zivite u Srbiji(jadan deo) drugi deo mrzi to (to jest mrzi ih sve kako koji minut) a treci bi da ruse 5g ali pojavice se 6g pa onda ne znaju da li da prvo da ruse 5g ili pak cekaju 6g pa onda da krenu i plus botovi i kontra botovi .
    A obicni glas narod tu i tamo se cuje jel oni odavno ne zalaze u ovakve … diskusije sirom mreze…

  32. Sapicu koga u opste interesuje tvoje misljenje. Imao si tacno 3% glasova i to ti je Vucic pomogao da ne bi u parlamentu bili samo on i SPS. Da je ostalo 5% ne bi ni privirio parlamentu. Zato cuti i zavuci se misiju rupu jer te svi smatraju obicnim poltronom.

    1. E ne treba zaboraviti ni „opoziciju“ Jeremica, Djilasa i ostale koje su bojkotim unistile vodju botova!!Realno nisu mu dali da osvoji Cajetinu tako da je bojkot totalno uspeo!! Zato i ti cuti i razmisli o posledicama koje je tvoja „opozicija“ uradila narodu u Srbiji. Vucic nikada jaci nije bio a dil je da mu se da sva vlast da zavrsi sta ima a onda kada se sam povuce sa vlasti ostavi „opoziciji“ Djilasu i ostalima da nastave gde je on stao u pljackanju naroda a gde su oni inace poceli pre njega!

  33. A sa izborima si se slozio i izasao! To kao nema veze sa rizikom zdravlja 3miliona ljudi koji su izasli na izbore +onih koji su slavili i vodili kampanje!

  34. E moj Šapiću, razmisli malo pre nego što odvališ, ovo je militaristički stav ala Vulin, jel hoćeš da ličiš na to stvorenjce. Još jedan tvoj faul i odjavljujem se sa humanitarne organizacije koju godinama podržavam, ne želim da pomažem čoveku koji ovakve poruke šalje

  35. Zar izbori nisu bili još opasniji , stranački skupovi , derbi , sakupljanje potpisa ? Bio si najveći vaterpolista svih vremena , kuda si to krenuo i zašto ? Da li ćeš stvarno ući u ovu bruku od skupštine ili čak u vlast ? Nije ti tu mesto , napravićeš sebi dugoročnu štetu za malo koristi .Ne vidiš šta se dešava oko tebe ?

  36. Ne podržava samo on žvalavog, 99% sadašnjih i bivših sportista su uz njega zbog para i privilegija. Uzeti im sportske penzije odmah nakon smene vlasti.

  37. Ti koji su jedan od aktivnih učesnika izborne krađe bi morao da sediš u zatvoru, pa opet nikom ništa!

  38. Sportisti su lažni heroji i precenjeni ljudi. Krenite od Udovičića, Šapića, Grbovića, Lončara, Danilovića, Španovićke,Grbovića….Neki od njih se zgražavaju zbog policijskih brutalnosti u SAD, a za istu priču u Srbiji ne haju previše!

  39. Ovo samo Sapic i njemu slicni smatraju za normalnu i demokratsku drzavu

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.