Šapić pretio Miketiću: Poseduje neko i slike tvoje porodice 1foto (BETAPHOTO/BEOINFO)

Poslanik stranke Zajedno Đorđe Miketić upitao je danas gradonačelnika Beograda da li živi u Beogradu ili u Barseloni gde mu, kako sam tvrdi, živi porodica. Šapić je, međutim, to pitanje shvatio kao napad na njegovu porodicu i zauzvrat uputio pretnje porodici poslanika Miketića.

Na konferenciji povodom početka uklanjanja ugostiteljskih splavova, Šapić je na Miketićevo pitanje o stanu u Barseloni, ponovio svoju raniju izjavu da je 3. maja, kada se u osnovnoj školi u Beogradu dogodilo masovno ubistvo, bio sa svojom porodicom koja više od osam godina živi u inostranstvu.

„Ali moraš da znaš jednu stvar: onog trenutka kad počneš da se baviš tuđom porodicom, moraš da budeš spreman da braniš na isti način na koji napadaš, tuđu i svoju porodicu. Nemoj da se igraš sa tim stvarima, jer ja mislim da porodica treba da bude svetinja svačija“, kaže Šapić.

Na Miketićevo skretanje pažnje da je pitanje upućeno o imovini, a ne porodici gradonačelnika – Šapić nije reagovao, već je nastavio da priča o napadima na porodice.

„Mi nismo za porodicu, iako posedujemo slike porodica i ja, ovo nije hajka, ovo je pitanje o imovini i Agenciji za borbu protiv korupcije“, insistirao je Miketić, ali odgovor od Aleksandra Šapića nije dobio, piše Nova.rs.

„Slike porodice moje – a poseduje neko i slike porodice tvoje. Zato te zaista molim, što se tiče mene nisam ništa krio – bio sam 3. maja sa svojom porodicom i došao sam odmah nakon toga ovde, moja porodica živi više od osam godina u inostranstvu i nema veze sa mojom funkcijom gradonačelnika“, rekao je Šapić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari