Šapić i Vučić „zaratili“ oko Titovog groba: Ko će odlučivati o izmeštanju?

  1. Svojevremeno je Šešelj hteo da čeprka po Titovom grobu, a onda mu je neko nešto objasnio i momentalno je to zaboravio. Šapić ima slične ideje, ali zaboravio je slične neostvarene ideje Šešelja. Bilo bi mu bolje, tj ako može, da smisli nešto pametno,a ne da se bavi budalaštinama.

  2. Ne treba se stideti srpske istorije. Tito je deo toga kao i Draza. Pod njihovim vodjstvom je bila i srpska krv.

  3. Komunizam se ne da iz Srbije a Vučić je prikrivena komunjara kao i njegov učitelj Šešelj.Kao i Mladić.

  4. Opet igra…ti trazi a ja ne dam.Tako cemo privuci jos komunistickih glasova,a i malo oko Kosova i Metohije i litijuma da zamaglimo.Kakav Sapic,ko njega za bilo sta pita.

  5. „DOKTORE“ ŠAPIČU PRIBERI SE!

    Predsednik Vučić izjavio je da grobnica Josipa Broza Tita neće biti izmeštena iz Kuće cveća u Beogradu i da je Broz deo jugoslovenske i srpske istorije. Svaka čast Vučiću što „pegla“ blamantne ispade i gafove besramnika, što je izbacio „dr“ Šapiću iz mozga ideje protiv jugoslovenske i srpske istorije. Nesuđeni doktor Šapić neka se pribere u svom mozgu i neka se preseli u svojoj Nambiji, da malo ljudski odmori. Ko li mu dade da rukovodi nakaradno Beogradom i beograđanima? „Dr“ Gangula bio je mnogo bolji vaterpolista od nakaradno doškolovavanog političara. Bolje mu je da se pokrije od stida nekom šarenom krpom i da ne lupa gluposti. Jednom nadri doktorom to ne priliči.

  6. Draža nije dobio najviša odlikovanja ni od koga! Najviše što je dobio je treće po rangu i važnosti i to od Francuza, od amera je dobio još nižeg ranga. Ovi prvi su mu dali odmah posle rata dok nisu ni imali prave informacije šta se dešavalo na kraju rata u Jug. a drugi u vreme kada bi dali i samom đavolu samo da je antikomunista. Sve u svemu tja! Ali zato je tata dobio gomilu najviših i najvažnijih priznanja i ordenja i to se zna zašto i kako i zbog čega,vrlo dobro! I sada će Šapić, ona beda, da ga premešta iz Beograda.

  7. Odakle ovoliki prostor komunjarama.Mislio sam da su zavrsili na djubristu istorije.Posteno da vam kazem,razmisljam ko je naneo vecu stetu Srbiji i srpskom narodu,oni ili ustase.

  8. Šapić lupa za medalju! Francusko najviše odlikovanje je Orden Legije časti, a američko Medalja časti. Draža nije dobio nijedno.

  9. kada nam neuki ljudi kroje drustvo,izgleda ovako.Takodje bi mogle da se.proglese nistavnim sve medalje i odlicja koja je gradonacelnik ikada osvojio.To se zove reciprotitet.

  10. Prvo sašoc kso se suprostavčja sefu koji ga doveo i postavio tu gde je, inace najgori gradonacelnik bg to znaju beogradjani – dodjose jer nema pravih, a drugo uvek kada su problemi u drzavi, a uvek kosovo, sad litijum, doso red izmislili titov grob, samo je on “ problem“, jer to kosovo je otislo odavno sada da se potvrdi, a litijum kopanje da panta uvede na mala vrata

  11. Mihailović je ipak dobio **najviša ratna odlikovanja** koja može da dobije stranac i to TRI države: Medalju časti (Legion of Merit) u rangu komandanta za borbu protiv nacizma – od SAD, Ratni krst sa palmom od Francuske i Virtuti Militari od Poljske. Na žalost, JBT nje dobio niti jedno jedino **ratno odlikovanje** od saveznika. (Ne zaboraviti da SSSR, kao ni komunistička Jugoslavija nisu savezničke, već saradničke sile, zemlje.)

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.