Fudbalski klub Crvena zvezda potpisao je ugovor o saradnji sa Republičkim zavodom za sport. Ugovor podrazumeva profesionalna testiranja Omladinskog pogona, kao i prvog tima.

Dogovor o saradnji potpisali su Goran Broćić direktor marketinga FK Crvena zvezda i Jasminko Pozderac direktor Repuličkog zavoda za sport.

– Crvena zvezda ima nameru da sarađuje sa svim državnim insistucijama i želi da bude odgovoran deo društva. Posebno nam je zadovoljstvo što potpisujemo protokol o zajedničkoj saradnji, koji će nam omogućiti kvalitetniju medicinsku kontrolu i negu igrača – istakao je Broćić.

Jasminko Pozderac je zaključio da će sve pripreme crveno-belih početi sa medicinskim testovima RZS.

– Velika je čast što u ime Republičkog zavoda za sport mogu da potpišem ugovor o saradnji sa Fudbalskim klubom Crvena zvezda. Ovim činom, imamo obavezu više, ali i nagradu i potvrdu za protekle dve godine za koje smo uradili dobar posao. Ljudi koji žele da nauku vrate u sport su to i primetili i plod toga je da Crvena zvezda i Republički zavod za sport postaju parneri, čemu sam lično težio od 1. januara 2008, kada sam došao na čelo Zavoda. Ugovor je potpisan na neodređeno, odnosno dokle god klub sa Marakane bude zadovoljan pruženim uslugama RZS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari