Šarčević: Da može da nas vidi Sveti Sava, a može…

Ostavite komentar


  1. Daleko ce nas u nauci odvesti covek koji eto rece,da nas Sveti Sava posmatra i analizira.Koja svrha bozije volje da omoguci svecima studiranje naroda bez mogucnosti delovanja.A da mogu nesto uraditi zar bi nam profesori jos uvek bili Mitrovici,Vucicevici,Zukurlici …..
    Oganj bi ovuda kolo igrao a reke presusile da sveci nasi davno od nas, ruke ne digose.Licemerstvu ste ministre jedino podigli nivo u neslucene visine,pozivajuci se na Svetog Savu a radeci za Brnabicku.
    Ostavite ministre svece nase u crkvama a nauku u skolama,bas kao i onaj svet koga jurcate.

  2. Da moze da vidi, a moze, pitao bi sto njemu sagradismo onu crkvu na Vracaru a ne posvetismo je Isusu HRISTU

  3. Postovani ministre, prosecne ocene djaka su iznad cetvorke a znanje na proverama ispod trojke. Da li je po vama to taj napredak i ta pismenost. Ccccc.

  4. Kakve budalaštine i od ljudi i od događaja.
    *
    * Vojvodino moja mila, ajmo mi polako.
    *

  5. 45. su se odrekli Svetog Save a i sad se sluze njime ponekad kad im odgovara. Spominje se Sveti Sava i posecuje Svetosavski bal, ali vise kao korzo. Koliko je njegov lik i delo vraceno u skole, volela bih da znam.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.