Šarčević: Nastavnica koje je odvela decu u Amsterdam biće kažnjena

Ostavite komentar


  1. I direktor mora biti smenjen!On e odgovoran za sve što se događa u školi! Pazi molim te, nije znao! I našoj školi je nastavnica vodila privatno đake,one sa dubljim džepom! Upozoravali smo direktora škole, a on govorio kako sa tim škola nema veze,jer je to u privatnoj režiji!

  2. OK. Slažem se da je sve ovo čudno. Međutim, nemojmo zaboraviti da ovo nije zvanična ekskurzija i da su putovali i roditelji. Znači, slobodno vreme građana Srbije i njihove dece, učenika.
    Kazna sledi ekspresno.
    Rektor u Kragujevcu čuda čini, negativna svakako, kazne nema, smene nema, a sve je u delokrugu ministarstva. Nije po zakonu da se preduzmu mere. Pametnom i previše

  3. A za kupovanje diplome u Kragujevcu jos nista???deset godina se vodi postupak u Smederevu i nista!A nastavnicu mozes da kaznjavas!?Najlakse je kazniti nastavnicu!

  4. A za sta tacno ce se kazniti nastavnica? Sta su to oni videli u Amsterdamu, a da nisu mogli da vide na televiziji Pink ili u nasem Ministarstvu Spoljnih Poslova??? Sta je problem? Sto starlete i pevaljke previse lice kao da su iz izloga? Amsterdam je jedan od najlepsih i najotvorenijih gradova na sveti. I svi treba da ga poste da vide kako izgleda uredjen sistem u svakom smislu te reci! Druga je stvar sto je kod nas ukorenjen lazni moral i dvostruki standardi.

  5. Ma u našoj „državi“ se kola uvek slome preko najslabijeg i najsiromašnijeg! Kriminal hara, saradnja države sa organizovanim kriminalom, tu država ima najvećeg udela jer ga ona i organizuje i podržava ne činjenjem, a ništa se ne dešava! A ovo stvorenje što sebe zove „ministrom“ je zaslužilo smenu odavno! Ovo je još jedan od razloga i to najmanji! Najmanje bitan…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.