Šarčevič: Nastavnici i pasivni direktori odgovorni za ekskurziju učenika u Španiju

Ostavite komentar


  1. Već 30 godina unazad unazađuje se država i prosveta u njoj, o zdravstvenoj preventivi neću ni govoriti. Šta očekivati od prosvetne delatnosti u kojoj se direktori postavljaju kao partijski kadar a nastavnici i ostali radnici u školama primaju se preko kumovsko-burazerske veze i kupovinom radnih mesta. Tako nam i treba, a šta ste očekivali. Najposle nismo bolje ni zaslužili, kakav narod takvi i vodje -slepci.

  2. Ovaj slucaj nije u nadleznosti ministra prosvete , nego u nadleznosti istraznih organa i tuzilastva. I to ne zbog profesorke nego zbog te Agencije, koja se vise i ne pominje. Kao da je normalno pokrasti djake i roditelje a nije normalno odvesti decu na odmor. To nije bila nikakva ekskurzija.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.