Šarčević: Prva nedelja škole protekla dobro, najveća odgovornost na direktorima

Ostavite komentar


  1. Konacno prava stvar a to je da direktori ,ne samo u skolstvu, podlezu odgovoronosti za sve manjkavosti koje se dese a ne da se kriju iza uvek „loseg“ ministarstva i svoju nesposobnost pravdaju time . Naravno cast izuzecima , cast onima koji dobro rade svoj posao svugde i takvi izuzeci treba da podrze takav stav o odgovornosti direktora kao i odgovornost svakog zaposlenog koji mora da ima taj osecaj da ce mozda jednog dana za nesto sto nije uradjeno po zakonima koji inace postoje i shodno zakonima i odgovarati .

    1. Cicka, jel ti ili neko tvoj radi u ili pri ministarstvu prosvete? Samo da nam se Šarac ne sekira, ne daj bože da mu pobledi ten.

  2. Dajte smenite onda direktorku jedine škole (a prostorno najveće) u Jagodini koja ne dozvoljava đacima da idu svaki dan u školu jer ne želi da se nastava održava u kabinetima informatike (koji su izgleda svetinja bez ikakve posebne vrednosti) pa deca idu dva dana nedeljno u školu, dok ostale četiri, koje su manje, normalno održavaju časove svakog dana.

  3. Kako znas da je prosla dobro? Koliko je djaka islo skolu? Koliko je djaka zarazeno? Koliko ce biti zarazeno za sledecih nedelju dana ako se uzme u obzir da je unkubacija 10 dana. Koliko je zarazenih profesora? Koliko je zarazenih roditelja? Da li posto je ti brojevi jer su oni jedini relevantni za izjavu ovakve vrste.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.