Šarčević: Uskladili smo ceo sistem, išli smo u „sitna crevca”

Ostavite komentar


  1. Lažna pandemija decenijama pripremana, snažan socijalni inženjering, medijska manipulacija, uz prevaru i nezapamćenu histeriju uteran je strah i panika do srži i narod je poklekao? Sarlatanska vlast, sposobna jedino za prevare, bahatosti i bezpogovornu poslusnost, saradnju, korupciju i podaništvo satanskim zverima, na putu je da potopi i uništi osnovni državni resurs a to je OBRAZOVANJE. Genijalni predizborni slogan „za našu decu“ do potpunog samouništenja i dopasti???

    1. Ne vređajte čobanice poređenjem sa ovom pojavom od ministra, čobanski posao je naporan ali častan, politikanstvo nije

  2. Kad se ministar prosvete izražava tako književno (,,sitna crevca“),
    zaista ni o čemu ne treba da brinemo!

  3. Super samo da tetkice dobro dezinfikuju kvake gelendere klupe stolice a pogotovo toalete a po mom skromnom misljenju nece.A cas 30min e nije ministre dok se djaci smire izvade knjige pribor uciteljica dok upise cad ministre cas ce da traje 20min.Sta ce da nauce za 20min i sta ce onda u skolu?Za 20 min kako da urade test ili kontolni tesko ministre.Sta cemo ministre sa djacima koji nece postovati mere?E moj ministre tek ce da bude haosa.

  4. Toliko se išlo u „sitna crevca“ da O.Š.“Jožef Atila“ u Novom Sadu nije makla dalje od početka. Čak su deci,koji su najviše na gubitku,oduzeli razredne starešine,da ni oni više ne znaju ko im je šta! Deca treba najmanje da ispaštaju,ali njima to nije izgleda bitno,samo da se u javnost plasira slika savršenog obrazovanja. Totalna konfuzija i neorganizovanost tih istih „sitnih crevaca“!

  5. Svi roditelji koji usred pandemije biraju da svoju decu šalju u škole, umesto da prate on line nastavu kako im je lepo ponuđeno, jesu isključivi krivci i treba da snise odgovornost u slučaju zaraze. Tačka.

  6. Ako ste dragi roditelji, u sred pandemije odabrali umesto on line, odlazak vašeg deteta u školi, treba da snosite isključivi i punu odgovornost za posledice po zdravlje vašeg deteta.

Ostavite komentar


Društvo

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine? 10

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine?

Najtopliji grad u Srbiji i danas je bila Ćuprija, gde je u 15 časova temperatura vazduha bila čak 41 stepen Celzijusov, dok je 40 stepeni izmereno u Smederevskoj Palanci, a po 39 stepena bilo je u više od deset gradova širom zemlje. Mnogi se pitaju zašto su baš ova dva grada iz dana u dan najtoplija, a klimatolog Vladimir Đurđević objašnjava za Danas zašto je to tako.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.