Policija ne zaboravlja pominjanje Danila Vučića: Šarović tvrdi da vlasnika zrenjaninskog KTV-a već treći put testiraju na narkotike (VIDEO) 1Foto: Beta/Miloš Miškov

Policija je vlasnika KTV-a Zrenjanin, Danijela Radića, čak tri puta testirala na narkotike u samo nekoliko meseci, iako je svaki test dosad bio negativan, objavio je predsednik pokreta „Ljubav, vera, nada“ Nemanja Šarović na društvenoj mreži X.

„Danijel Radić, vlasnik KTV Zrenjanin, češće ide na ‘antidoping’ kontrolu nego Novak Đoković! Sinoć je po direktivi iz centrale MUP-a ponovo zaustavljen, zadržan 35 minuta, alkotestiran i testiran na narkotike“, naveo je Šarović.

On je upitao da li je iko čuo da je još nekome tri puta rađen test na narkotike u roku od nekoliko meseci, iako je svaki test bio negativan.

„Draga policijo, ako vam je do hvatanja drogiranih ludaka za volanom, zaređajte po Vučićevim kumovima! Garantujem vam da ćete imati veći procenat uspešnosti na testu, nego Novak na grend slemovima“, poručio je Šarović.

Podsetimo, zrenjaninski KTV bio je meta hajke prorežimskih medija nakon gostovanja novinara Srđana Škora čiji je nastup protumačen kao pretnja Danilu Vučiću, sinu predsednika Srbije.

Ministarstvo informisanja i telekomunikacija tada je saopštilo da će „bez odlaganja pokrenuti proceduru za utvrđivanje mogućeg postojanja odgovornosti glavnog i odgovornog urednika KTV i drugih lica zbog emitovanja medijskog sadržaja u kome su javno saopštene višestruke monstruozne pretnje po bezbednost deteta predsednika Republike, odnosno zbog širenja govora mržnje i narušavanja dostojanstva ličnosti“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari