Saša Janković u Parlamentu Velike Britanije

Ostavite komentar


  1. Covek je stvarno odradio posao Trojanskog konja,pa je pozvan na pohvalu,a mozda i na ribanje jer gazde nisu zadovoljne.

  2. A bio sam u cudu kad je Obama kampanju za izbore vodio cak i u Berlinu … ovaj izabrao London …

  3. Od kakve je ovo vaznosti za zastitu prava gradjana Srbije?Nikakve!Kad ce ovaj covek raditi posao za koji je placen?

  4. Od ovog Jankovića niko ne može da bude spašen, svuda ga ima, samo truje okolinu gde god da bude.

  5. Ovaj Janković i u Englesku ide da politizira,sramota da ga je.Nek počne da radi svoj posao ili nek da ostavku i da to nekom poštenijem da radi,ovako samo pokazuje kakva je sramota od čoveka.

  6. Ботњаци не секирајте се, Вучића је Клинтон потапшао по рамену а саветује га Тони Блер, тако да је све ОК, још ће вођа одрађивати србе…

  7. Mora da se izbori i što bolje pokaže svoje znanje i umeće. Kandidatura se približava..

  8. Plačen je za ovaj scenski nastup g.Janković , zaradjuje na funkciji mimo redovne plate, svaka mu čast, sposoban je da se korumpira .

  9. Tamo je privatno za vreme redovnog radnog odnosa, čak mislim da nije ni na odmoru, umesto da radi on zija po svetu i olajava svoju funkciju i svoj narod.

  10. Verujem da ce im glavna tema biti Savamala ili "kako da narod opet bude glup i glasa za zute".

  11. Sigurno će opanjkavati premijera i vladu i pričati kako u Srbiji ima cenzure. Ali njih to ne interesuje, interesuje da li je odrađen posao za koji je plaćen

  12. Zanima me da li će ga pitati i nešto o kandidaturi za predsednika, pošto je očigledno da je čovek političar, pre nego zaštitnik građana.

  13. Dovoljno je da čovek pročita samo prvi pasus teksta pa da shvati o čemu se radi. Čuj sastanku prisustvuje i Dušan Mašić?!! Pametnom dosta!

  14. Evo ko radi za vladu velike Britanije i njihov parlament pa zar nam takvi ljudi trebaju u institucijama Srbije da rade protiv interesa naroda i države. Dosta nam je Saše Jankovića, kao i vlade KiM, sve strani plaćenici otimaju našu zemlju da bi dali moćnicima i profeterima da rapolažu sa njom. Zar ne vide građani Srbije šta pokušava opozicija, i Saša Janković koji se predstavlja da se bavi problemima građana.

  15. Jankovic nije sposoban da stiti prava gradjana ni u drzava a kamoli jos i u inostranstvu. Okupiran covek politickim aktivnostima i medijskom promocijom.

  16. Jankoviću, molimo te da ostaneš tamo gde si sada, da se ne vraćaš u Srbiju i poštediš nas tvojih besmislenih svakodnevnih obraćanja javnosti i pisanja glupavih saopštenja uglavnom o tome gde se nalazi Vučić i šta je danas u kom delu dana izgovorio.

  17. Ovo Dusan Masic medijski pomaze politicku kampanju Sase Jankovica. Sad se setili dijaspore, naprecac.

  18. Otišao kod svojih,a sastanak mu ugovorili srpski masoni iz Britanske lože. Neka vreme koje dolazi dolazi kraj i za one koji su sebe smatrali gospodarima sveta i vladali iz senke.

  19. Ide Janković na popravni. Nisu mu gazde zadovoljne rezultatima pa bi da ga još malo izuče zanatu.

  20. Hoce li Jankovic raditi posao za koji je placen ili ne?Nije fer da gradjani placaju njegovo politicko angazovanje.

  21. Botovi, vaš gazda se stvarno uplašio Saše , pa naredio da pljujete iz svih oružja i za sve pare

  22. Covek je dokazao da je politicar koji se krije iza svoje funkcije zastitnika gradjana.

  23. Doslo vreme da ode kod nalogodavaca po lovu kojom ga placaju da destabilizuje vlast.

Ostavite komentar


Društvo

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice 10

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice

Specijalno tužilaštvo Kosova saopštilo je da je danas intervjuisana ministarka pravde Aljbulena Hadžiju, sa ciljem da razjasni njenu izjavu datu TV Dukađini, u emisiji "Debat plus" od 02.07.2024. godine u vezi sa mogućim sastancima i razgovorima sa tužiocima i sudijama za određene slučajeve, kao i njen post na društvenoj mreži Fejsbuk od 20.07.2024. godine u vezi sa bekstvima koja su se desila iz kosovskih zatvora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.