Saša Janković: Vučić štiti svoje saradnike makar bili i „kompletni idioti“

Nekadašnji zaštitinik građana za Danas povodom slučaja "Savamala"

Ostavite komentar


  1. Naravno da će svako normalan da štiti svoje saradnike,a ne kao u opoziciji da svako svakom zabada nož u leđa!

    1. Njega su se u njegovom pokretu odrekli, doveli Sergeja da se zezaju sa svim i svacim, ispali prema njemu takvi, o cemu sad da on prica?

        1. U Srbiji pametni nemaju podršku već samo prevaranti i manipulatori i to govori o narodu.

    1. Saradnik DBa koji je uspešno obavio zadatak obesmišljavanja političkog organizovanja ljudi kivnihna ovaj zločimački režim. Jednostavno ovakvim likovima ne treba davati više prostor i u onako malobrojnim slobodnim medijima…

    1. Potpuno ste u pravu gospodine Janković, to je zakon i običaj u mafijaškom okruženju. Verovatno neće još dugo…

  2. Nakon jednog poraza, izgleda se ovaj covek sprema za jos jedan poraz na izborima.

  3. Kičma nikom slomnjena nije, svako je dužan da radi po pravilima i po zakonu.

  4. Šta bi drugo nego napadali i pravili razne teorije zavera. Ništa novo, ništa čudno.

  5. Vučić je najveći promašaj Srbije od 1990. godine na ovamo.
    Između Vučića sada i onoga što bi on trebalo da bude, ogormna je provalija.
    On jednostavno nema potencijale niti kapacitet da vodi jednu zemlju. Svi zahtevani parametri za tu vrstu dužnosti su mu u donjem delu tablice.

    1. Ниси бре ти ластар него смоквом лист.

  6. Svi vi iz tihe opozicije funkcionišete na isti način. Čekate da prođe vreme i onda izvlačite stvari iz prošlosti, uz obavezan napad na predsednika. A tada ste bili manji od makova zrna.

  7. Volim da citam samo tekstove koji BOTOVE NAJVISE NERVIRA -cim vlast naredi jajarama da kucaju i vredjaju ZNACI DA IH BOLI

  8. Neverovatno je da se botovi uzmuvaju i pocnu i volonterski da bulazne cim se Sasa Jankovic pojavi u medijima, a covek odavno vise nije relevantan politicki. Sta ti je strah od pravog autoriteta – pohitas po svoj sendvic, gazda ne mora ni da ti kaze.

  9. Gle, gle…ko se javlja! A ko je zaštitio ovog čoveka prilikom ubistva (samoubistva) jednog momka u NBgd, jednom davno…Još je posle toga postavljen za zaštitnika građana…Sramota!

  10. Ne štiti on te koji su rušili, već kaže da nisu trebali noću da ruše već u po bela dana transparentno, obzirom da je bilo po zakonu!

Ostavite komentar


Društvo

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine? 10

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine?

Najtopliji grad u Srbiji i danas je bila Ćuprija, gde je u 15 časova temperatura vazduha bila čak 41 stepen Celzijusov, dok je 40 stepeni izmereno u Smederevskoj Palanci, a po 39 stepena bilo je u više od deset gradova širom zemlje. Mnogi se pitaju zašto su baš ova dva grada iz dana u dan najtoplija, a klimatolog Vladimir Đurđević objašnjava za Danas zašto je to tako.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.