Satiričari na spisku "NATO pudlica"

* Kesić: Jasan pokazatelj da smo na pravom putu * Somborac: Fajgelj izgubio svako pravo na civilizovanu debatu * Petrović: Niko nema pravo da pravi spiskove tobožnjih izdajnika i stranih plaćenika
Kontroverzni docent Filološko-umetničkog fakulteta u Kragujevcu Andrej Fajgelj optužuje brojne javne ličnosti i medije da su strani plaćenici

Ostavite komentar


  1. Kakvo je to srpsko prezime Fajgelj, liči mi na Kurdelj,i po lingvistici liči na Šešelj i po stablu reklo bi se da je ustaško,i ponovo nam debejci uvaljuju nekog ustašu da proziva slobodoumne i misleće građane Srbije i priziva nasilje i zločin nad građanima Srbije.Raskrinkati Fajgeljovu terorističku aktivnost pod hitno i u svim medijima ,takođe objaviti spisak ovakvih terorista na mentalno zdravlje građana Srbije, da ne bi ovakvi fašisti mislili da ih se plašimo !!!

  2. Nekada su gospdari birali svoje dvorske lude,
    danas dvorske lude same pronalaze svoje gazde.

  3. Ivan Ivanović iskreno i ne pripada pomenutoj ekipi. Nit je duhovit, nit zanimljiv, nit pametan, realno mnogo puta nit. A zbijanje šala na račun nesrećnih slučajeva je realno morbidno i neukusno. Ali ovaj nesrećnik, kome neko stalno drma kavez, i želeo bi da besi i da ubija ljude po ulici , samo zato što mu se javilo, tj neko mu šapnuo ( ništa novo , njemu non stop neko šapuće ) da su satiričari, i oni dobri a i oni loši na platnom spisku stranih službi, i da samim tim moramo da im dodjemo glave, sajko misli odistinski. Argument je, da nikad ne prave šale na račun EU i NATO. A i što bi, nit smo u EU nit u NATO. Mislim, to bi bio racionalni odgovor za nekog ko je phihofizički zdrav. Tako da ovog puta, moramo ići bez odgovora.I dodati na spisak za ignorisanje , ako već nije upisan, medju prvima!

  4. Fajgelj je desni ekstremista,ja sam leve orjentacije,ne slazem se sa njegovom iskljucivoscu,neuravnotezenim stavovima,ali verovatno je u pravu u vezi ovoga ,sad da li rade za Nato , za koji strani element,ali Ivanovic je totalno nemoralan,ovaj Draza mi se ne svidja ,on isto ima pozadinu,Zanetic je Miskovicev iako ga simpatisem,za Kesica je cudno sto ga niko ne dira,tacno je i za njega da ne spominje Sad,EU,Nato,sto je nemoralno,sad da li radi za njih ili ne sme da im se suprostavi ,ne mogu da procenim..Takodje,Fajgelj je intelektualac,slazem se da ima taj narcis kompleks,to se reflektuje tako sto ima osecaj da su zavereni protiv njega i kada to nije slucaj,laska sebi da je disident,ali nemojte coveka definisati kao neuroticnog ekstremistu .

  5. Tužno je i nedopustivo da kreature poput Fajgelja i Martinovića predaju studentima jer nisu dostojni da to rade.Fajgelj ima problema sa razumevanjem onoga što je neko želeo da kaže, da pravilno shvati smisao ideje-poruke. Ono što je rekao Ivan Ivanović je debilno, ali se ne mogu u isti koš svrstati i ostali pomenuti autori. Tu je doktor nauka pomešao babe i žabe i demonstrirao ograničenost da pojmi neke stvari koje se savladavaju još u osnovnoj školi-šta je pisac hteo da kaže? Zbog toga bi trebao da se vrati na literaturu kao što je Crvenkapa, Lisica i gavran. Tu svoju nesposobnost je pokazao kada je kao direktor Kulturnog centra u Novom Sadu zabranio izlaganje jednog likovnog rada jer navodno vređa verska osećanja. Džabe tirule kada sz žice u glavi pogrešno povezane, a osigurači poiskakali.

  6. Prvo ja ne znam ko je slagao Kesica da je satiricar ,komicar i kako ga nije blam da to ne demantuje pored zivog Laneta Gutovica npr. E sad Fajgelj mi nikada nije odgovorio kada sam ga na YT pitao zasto nikada nigde nije kritikovao jugokomunizam ,zlocine UDB-e i rezim SM nego me je blokirao ,isto tako njemu ne treba niko da se pravda zasto se ne podsmeva Sorosu,Petreusu i ostalima koje je Fajgelj nabrojao.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.