Sava Janjić: Kosovske vlasti kao da žive u paralelnoj realnosti

Ostavite komentar


  1. Naravno da žive u paralelnoj realnosti kad čitaju samo sopstvenu propagandu kako u njihovim medijima, tako i u „Danasu“.

  2. Ako im EU ikad dozvole bezvizni rezim (sto cisto sumnjam) zapalice svi sa Kosova. Kako dosli (pod komunitima pola miliona iz Albanije), tako ce i otici. Nece cekati na tudjem da i ih vlasnici pritisnu, kad za to dodje vreme

  3. Postalo mi je svejedno slušao SPC ili Vučića i Vulina. Crkva bi trebalo da učini sve da pozove u Srbe i Albance na pomirenje. Na kraju, i medju Albancima ima hrišćana. Ljubi neprijatelje svoje i moli se Bogu za njih.

  4. Албанци су успели да остваре скоро сто посто од онога што се пре тридесетак година чинило немогућим. И данас могу као и увек буквално да раде шта им се прохте јер знају да нити су нити ће бити санкционисани због тога. Неће Запад никад да им се успротиви јер би тиме показали шта су помогли да се створи.

  5. Nije ta pristinska politika losa. U srpskom je interesu da tako nastave. Za sledecih dvadeset godina ce se probuditi na ‘ostrvskoj Republici Kiribati’ sa 120 000 stanovnika. Nama jedino ostaje ono sto imamo zadnjih 630 godina. Strpljenje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.