Savet Evrope: U Srbiji raste broj napada i pretnji novinarima

Ostavite komentar


  1. Radice sudovi prekovremeno koliko je gradjana postalo clanovima sekte SNS. Nazalost napadi na medije i novinare samo su deo arsenala sekte koja je obuzela Srbiju ciji su clanovi tu samo i iskljucivo iz sebicnih licnih interesa. Nezavisni novinari koji stalno ukazuju sta sekta radi se nalaze pod neverovatnim pritiskom. Nadam se da ce Savet Evrope preuzeti potrebne korake protiv SNS sekte i ove grozomorne propagande i pritiska na medije.

    1. Sramota da recimo Politika i RTS kako su nisko pali da nema ne-SNS pristum tamo ni da mahnu rukom. kao i 99% svih drugih koje SNS celicno disciplinuje.
      N1 ima zeleno svetlo od strane demokratskog slobodnog sveta koji N1 insistrira da opstane iako bi ti novinari bverovatno radije s bavilimirnijim poslom

    2. zato što je N1 (nažalost) jedina slobodna televizija u Srbiji i zato je stalno napadaju. da nije nje na svim televizijama bi carovalo jednoumlje i vodja bi bio sretan

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.