Savet REM-a odbacio prijave o SNS spotu kao neosnovane

Ostavite komentar


  1. BEOGRAD NA VODI I HLEBU: Naveli ste da je RTS uklonio video emsiju Bojana Bosiljčića „Razgolićeni grad: Savski amfiteatar u raljama Beograda na vodi“ zbog kršenja autorskih prava, a na ovom videu se vidi transparent sa sloganom protesta „1 od 5 miliona“, stoga su i u ovom spotu prekršena autorska prava i morate postupiti po istom postupku kao i u prethodno navedenom slučaju, ili morate primorati RTS da ponovo objavi video emisiju Bojana Bosiljčića „Razgolićeni grad: Savski amfiteatar u raljama Beograda na vodi“

    Borislav Marić

  2. Jadni su ti iz REMa. Nemati bas ni runke samopostovanja i pristajati na ulogu avlijara koji laje na koga gazda pokaze je ispod ljudskog dostojanstva. Lepo je neko rekao: Covek moze da uradi sta god pozeli, ali ne sme da radi sve sto moze da radi!

  3. Zašto još uvek nije snimljen identičan spt samo sa drugim akterima kao na primer Donald Tramp lupa čuške Tomi Nikoliću i AV.

  4. Deluje da smo kao drzava/nacija /narod u metastazi.
    Protesti su figurativna vakcina protiv opake bolesti koja godina zdere organizam gore navedenog .al vakcine su prevencija ne lek.
    Al bar da bar odemo ko junaci a ne ko ovce u koje smo se pretvorili.

  5. Zakona o elektronskim medijima jer je, u nekoliko navrata, prikazan samo deo spota i to u informativnim emisijama, vesti, u blokovima koji su sadržali druge priloge koji su se odnosili na isti događaji.

  6. Molim jedan spot o Vučiću.
    Recimo kako se useljava u lux stan u sred bombardovanja.
    Može i o doktoratima prepisanih za jedno prepodne,…

    Ništa im nemojte ostajati dužni.
    Kao Sergej, borite se njihovim oružjem, pa dokle stignemo.
    Samo nemojte ćutati i ne činiti ništa!

  7. Lustracija. Pa neka svako radi svoj posao. Ako ga prime na posao. Zbog nedostatka stručnosti, držanja kičme i lažnih doktorata.

  8. beskičmenjaštvo je postala prava pošast u srbiji. širi se po svim institucijama : )

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.